• New
Ipetboom 15 бр. Скоба за клетка за клетки за Птици См Практичен Пластмасов Държач за Хамстер Ясла за Папагал X L Пет Премия Многофункционален Аксесоар Креативни Аксесоар?

Ipetboom 15 бр. Скоба за клетка за клетки за Птици См Практичен Пластмасов Държач за Хамстер Ясла за Папагал X L Пет Премия

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

ДЮЗА за ПТИЧИЯ ФУРАЖ - подходящ за всички видове клетки за домашни любимци, включително птица клетка, клетка за хамстер и така нататък ДЮЗА за ЗЕЛЕНЧУЦИ и лесен за експлоатация.Лесно се приготвя с помощта на храната.АКСЕСОАРИ ЗА ПТИЧИ КЛЕТКИ - Следете за това, че плодовете не са замърсени с птичи тор, и следете за това, предмети за птици са по-чисти и здрави.ВИЛИЦА за хранене на ПЛОДОВЕ за ПТИЦИ - Лесно се измива, съхранява и обслужва, може да се използва многоразово.ИГРАЧКА за ХРАНЕНЕ на папагали-Този продукт е предназначен, за да се запази храната така, че птиците е лесно има, и вие не поранили ръце!.Пратката включва 15 x разклона за плодове Особености -Материал : Пластмаса разклона за подаване - Много компактен и лек, лесен за инсталиране, удобен и практичен за използване на разклона за плодове за птици. -Цвят : бежово скоби за плодове birds - Задайте го в клетката и използвайте да поставите един или два плод, че вашият домашен любимец може да яде употреба за плодове и зеленчуци в клетката. - Полезен материал, не нанасяйки вреда на всички птици и домашни любимци. -Изработен от устойчив материал с дълъг живот. -Лесен за почистване, се съхранява и обслужва, може да се използва повторно с помощта на хранилки за птици.Описание на продукта Станция за хранене на папагали търсите инструмент за хранене на птици, плодове?Търсите надеждна устройство за хранене на птици, плодове, което ще ви време?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият комплект вилици за плодове Bird премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини