• New
BATRC SYXYSM Муравьиное гнездо с висока чаша и Мрежесто покритие, Триизмерно аудио Жак за домашни Мравки, Гнездо за разплод, Овлажняващ гнездо за разплод (Цвят: Жълт)

BATRC SYXYSM Муравьиное гнездо с висока чаша и Мрежесто покритие, Триизмерно аудио Жак за домашни Мравки, Гнездо за разплод,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

?Забавен и образователен подарък за всички възрасти Той развива любов към науката и палеонтология весел и интересен начин ?Моля, обърнете внимание, че мравките виреят в своята домашна среда.Мравки - невероятни и высокоинтеллектуальные същества.С помощта на нашите продукти, можете да интуитивен свидетели на редица умения, като им жизнен цикъл, прокладывание тунели, преместване и строителство. ? Нашите продукти ще ви помогнат лесно да се изгради и поддържа собствена среда мравки. ?Ефективно пространството гарантира нормален живот и дейност, мравки и кралицата, и продуктът не съдържа мравки.Забележка : Обикновено мравките живеят от 2 до 6 месеца.Кралицата на мравките не е задължително, но наличието на такава кралица в системата ще помогне на колонията да оцелее по-дълго. ?Забавен и образователен подарък за всички възрасти Той развива любов към науката и палеонтология весел и интересен начин. ?Моля, обърнете внимание, че мравките виреят в своята домашна среда.Мравки - невероятни и высокоинтеллектуальные същества.С помощта на нашите продукти, можете да интуитивен свидетели на редица умения, като им жизнен цикъл, прокладывание тунели, преместване и строителство. ? Нашите продукти ще ви помогнат лесно да се изгради и поддържа собствена среда мравки. ?Ефективно пространството гарантира нормален живот и дейност, мравки и кралицата, и продуктът не съдържа мравки.Забележка : Обикновено мравките живеят от 2 до 6 месеца.Мравчена матката не е задължително, но наличието на системата ще помогне на колонията да оцелее по-дълго. Забележка : Живи мравки в комплекта не са включени.Можете да си купите живи мравки от надеждни източници.Форма на продукта Е с високо чашеобразное гнездо с мрежесто покритие Цвят : жълт Материал : акрил + мазилка с Размери : 5 см диаметър на дъното, 15 cm обща височина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини