• New
Litewood Дървена домашен Любимец Папагал Поставка за Птичи Насестов Птичья Клетка Поставка за Костур Платформа за Папагал Ара Африкански Сиви Папагали Клетка за Папа?

Litewood Дървена домашен Любимец Папагал Поставка за Птичи Насестов Птичья Клетка Поставка за Костур Платформа за Папагал Ара

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

【ИДЕАЛНАТА ИГРАЧКА】 Идеалното място, предназначено за игри и катерене вашите малки приятели, лесно се инсталира в клетката 【МЯСТО ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ】 Това е още един курник за забавление на вашия домашен любимец, като че ли ти просто трябва да гледате, като те са забавно да се играе. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Идеален за дъвчене и разгрызания, осигурява на вашия домашен любимец приятно и уютно място за игри и физически упражнения. 【Лекотата на монтажа】 Поставка за птици с метална барашковой гайка и вграден болт, лесен монтаж и много удобна. 【ДОБРО МЯСТО】Уникална форма на костур осигурява отлична тренировка за крака, идеален за игри на вашите птици и катерене в него. 【ИДЕАЛНАТА ИГРАЧКА】 Идеалното място, предназначено за игри и катерене вашите малки приятели, лесно се инсталира в клетката. 【МЯСТО ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ】 Това е още един курник за забавление на вашия домашен любимец, като че ли ти просто трябва да гледате, като те са забавно да се играе. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Идеален за дъвчене и разгрызания, осигурява на вашия домашен любимец приятно и уютно място за игри и физически упражнения. 【Лекотата на монтажа】 Поставка за птици с метална барашковой гайка и вграден болт, лесен монтаж и много удобна. 【ДОБРО МЯСТО】Уникална форма на костур осигурява отлична тренировка за крака, идеален за игри на вашите птици и катерене в него.Технически характеристики : Материал : дърво Размер : 3,93 инча /10 см, 5.9 инча/15 см Характеристики : Идеалното място, предназначено за игри и катерене вашите малки приятели, лесно се инсталира в клетката.Това е още един курник за забавление на вашия домашен любимец, като че ли ти просто трябва да гледате, как той се забавлява да играе.Идеален за дъвчене и разгрызания, осигурява на вашия домашен любимец приятно и уютно място за игри и физически упражнения.Поставка за птици с метална барашковой гайка и вграден болт, лесен монтаж и много удобна.Опаковка : 1 х Поставка за птичи насестов Забележка : 1. Идва с една шайба и винт. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини