• New
Аксесоари PATKAW Тръстика За голубиной Лапи Номерирани Пръстени За Гълъби Пръстен за голубиной Лапи Пръстени за голубиной Лапи: Алуминий 2022 Тагове Птичи Цвят Цветни ?

Аксесоари PATKAW Тръстика За голубиной Лапи Номерирани Пръстени За Гълъби Пръстен за голубиной Лапи Пръстени за голубиной

Оценка на продукта:
BGN 25.31

Сума
В магазина

Превръзка на крака за домашни птици - подходящ за повечето животни, пилета, птички, патици, пилета, кокошки, гълъби и така нататъкПръстен за голубиной на крака - много лесно се нанася върху крака на пилешко месо и птици и се отстранява с тях.Пръстени за краката на състезателни гълъби - Въпреки простотата на дизайна, те са много практични, когато се чества съмнителни гълъби.Аксесоари за гълъби - Прост, но практичен дизайн позволява лесно да се прилага и да ги застреля с вашата птица.Ленти за краката на птиците - Подходящи за състезателни гълъби, папагали, какаду, попугаек, което се канарче и други птици.Списък на пакетите 100 x пръстени за краката Характеристики - Лесно идентифицируйте на гълъби или птици.Подходящ за различни птици или малки породи домашни птици. - Лесна за използване, просто закрепете пластмасови ленти за краката на птицата на крака на животното, без други помощни инструменти. - Може да се използва за отглеждане на различни породи, разделение на люпила, етикетиране съмнителни петушков и т. - Подходящ за повечето животни, пилета, птички, патици, пилета, кокошки, гълъби и така нататък. - Материал : алуминий и пластмаса - Висококачествен материал и изящна изработка производство на здрав и издръжлив дълго време.Описание на продукта Този продукт представлява голям брой пръстени за крака.Тези пръстени за миролюбивия крака са изработени от висококачествена пластмаса, изключително устойчив на употреба и имат дълъг живот.Удобно записване на броя на гълъбите, за да се избегнат всякакви загуби, много подходящ за идентификация.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини