• New
Автомобилни Запалки AOCISKA с Кабел, Гнездото на Запалката 12 v с бутона за извличане, Щекер Запалката, Автомобилни Запалки, Разменени Аксесоар за Запалката на Автомоби?

Автомобилни Запалки AOCISKA с Кабел, Гнездото на Запалката 12 v с бутона за извличане, Щекер Запалката, Автомобилни

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

[Спецификация] Размер и монтажа на отвора на гнездото на запалката е около 0,99 инча; Входна мощност е 12-24 В, а изходна мощност - 10А 12 Век [Красив и издръжлив] Бутон за подмяна на гнездото на запалката е с метална хромированное декорация и модерен дизайнНайлонова обвивка притежава ефективни, устойчиви на надраскване, красива и трайна. [Предотвратяване на късо съединение] Щекер запалката 12 v, оборудван с вградена термостойкой керамични защита за предотвратяване на прегряване на оборудването.Тел снабден с вграден предохранителем, включително вграден предпазител 10 А, за да се предотврати прегряване на автомобила или късо съединение. [Лесна за употреба] Свързване на централна клема на гнездото на запалката до положителен полюс на батерията, а на външна клема - до отрицателен полюс на батерията.За да се възползвате от автомобилния прикуривателем, задайте бутона в гнездото за аксесоари на 12 v, а след това кликнете върху бутона, докато щекер запалката не ще бъде включен в контакта. Извадете щепсела запалката и насочете нагревателната ивица на щепсела гнездото на запалката за цигари. [Широко приложимо] Размер на гнездото на запалката с приставка адаптер е стандартен размер-голямата част от американските / японски автомобили.Той се прилага за всички автомобили, внедорожникам, камиони, внедорожникам, съдилища и т., стандартно оборудвани с източник на захранване 12 V. [Спецификация] Размер и монтажа на отвора на гнездото на запалката е около 0,99 инча; Входна мощност е 12-24 В, а изходна мощност - 10А 12 Век [Красив и издръжлив] Бутон за подмяна на гнездото на запалката е с метална хромированное декорация и модерен дизайн.Найлонова обвивка притежава ефективни, устойчиви на надраскване, красива и трайна. [Предотвратяване на късо съединение] Щекер запалката 12 v, оборудван с вградена термостойкой керамични защита за предотвратяване на прегряване на оборудването.Тел снабден с вграден предохранителем, включително вграден предпазител 10 А, за да се предотврати прегряване на автомобила или късо съединение.

Основни свойства

Избор на купувачи

heyous Помпа Всмукателния Филтър От Неръждаема Стомана Дюза Филтър Въздухопровода на Смукателния Филтър Мрежест Филтър Всмукателния

BGN 2.67

Комплектът включва филтриращо сито за баллонного пръскачка с вътрешен диаметър 18 мм, Приложими към дво�

Новини