• New
Избор на части 3 бр. Дифузер на задната Броня за устни със стоп-сигнал + Тампон на заден Ъгъл Престилка Блясък-Бял Замяна за Honda Accord 10TH X Седан 2018-2022 (Спорт и Туризъм)

Избор на части 3 бр. Дифузер на задната Броня за устни със стоп-сигнал + Тампон на заден Ъгъл Престилка Блясък-Бял Замяна за

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Елегантен външен вид】детайли, избрани за устни дифузьор на задната броня, идеално ще си скъпа кола и за минута да придадат на автомобила по-агресивен и състезателен вид 【Материал премиум-клас】 е направен от здрав ABS-пластмаса, не е деформиран при продължителна употреба, физически здрав, устойчив на сблъсъци и надраскване.Кулинарна боя спазването на най-строгите стандарти за контрол на качеството при сглобяване и тестване. 【Защита на кладенеца】 Осигурява защита на вашия броня от сблъсъци, предпазва от драскотини при запис, скорост подутини и бордюри, намалява вредата. 【Прилагането на】 Замяна за Honda Accord 10 TH X Седан 2018-2022 (Sport & Touring), 22 хибридни 4-врати 1. (Моля, уверете се, че тези сплитери са подходящи за вашата кола преди покупка, вие също можете да се свържете с нас за потвърждение). 【Внимателно следпродажбено обслужване】 1 година гаранция, осигурена от PARTSELECT, ако имате някакви недоволство от качеството на това, заден дифузьор, моля, веднага се свържете с нас.Ние винаги сме тук, очакваме вашите въпроси и са готови да ви помогне да ги разреши. 【Елегантен външен вид】детайли, избрани за устни дифузьор на задната броня, идеално ще си скъпа кола и за минута да придадат на автомобила по-агресивен и състезателен вид. 【Материал премиум-клас】 е направен от здрав ABS-пластмаса, не е деформиран при продължителна употреба, физически здрав, устойчив на сблъсъци и надраскване.Кулинарна боя спазването на най-строгите стандарти за контрол на качеството при сглобяване и тестване. 【Защита на кладенеца】 Осигурява защита на вашия броня от сблъсъци, предпазва от драскотини при запис, скорост подутини и бордюри, намалява вредата. 【Прилагането на】 Замяна за Honda Accord 10 TH X Седан 2018-2022 (Sport & Touring), 22 хибридни 4-врати 1. (Моля, уверете се, че тези сплитери са подходящи за вашата кола преди покупка, вие също можете да се свържете с нас за потвърждение). 【Внимателно следпродажбено обслужване】 1 година гаранция, осигурена от PARTSELECT, ако имате някакви недоволство от качеството на това, заден дифузьор, моля, веднага се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини