• New
Мотоциклет Стяга За Въздушен Филтър Грибовидная Корона на Двигателя на въздушния филтър Конусен Въздушен Филтър на Двигателя с висока степен на навлизане е Подхо?

Мотоциклет Стяга За Въздушен Филтър Грибовидная Корона на Двигателя на въздушния филтър Конусен Въздушен Филтър на Двигателя

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Подобрява въздушния поток】 Уникален дизайн мухъл може да се намали съпротивлението на засмукания въздух на двигателя, като едновременно с увеличаване на броя на засмукания въздух за единица време и за правене на обемна ефективност при работа на двигателяТези филтърни материали осигуряват по-голям приток на въздух, отколкото оригиналната тромави въздушна кутия, което увеличава мощността на мотора и ускорение. 【Подобрява въздушния поток】 Уникален дизайн мухъл може да се намали съпротивлението на засмукания въздух на двигателя, като едновременно с увеличаване на броя на засмукания въздух за единица време и за правене на обемна ефективност при работа на двигателя.Тези филтърни материали осигуряват по-голям приток на въздух, отколкото оригиналната тромави въздушна кутия, което увеличава мощността на мотора и ускорение. 【Дълъг живот】 Има дълъг срок на служба в 50000км и универсално е подходящ за повечето мотоциклети.Забележка : просто трябва да се чисти на всеки 4000 км Вградена стяга за конструктивни характеристики дава възможност за лесно инсталиране. 【ИКОНОМИЧЕН】 Отлично качество и отличен външен вид - най-ефективният начин да трансформира външния вид на вашия мотор, вашият стар въздушен бокс благодаря ви за това!Това е най-икономична обновяване на вашия мотоциклет за бързо увеличаване на производителността. 【Задоволителен услуги】 Като отговорни продавачът, ние предлагаме задоволителни продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси за каквото и да било, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с нашия екип от технически специалисти, за да ви осигури идеалното решение по този въпрос в рамките на 24 часа. 【Подобрява въздушния поток】 Уникален дизайн мухъл може да се намали съпротивлението на засмукания въздух на двигателя, като едновременно с увеличаване на броя на засмукания въздух за единица време и за правене на обемна ефективност при работа на двигателя.Тези филтърни материали осигуряват по-голям приток на въздух, отколкото оригиналната тромави въздушна кутия, което увеличава мощността на мотора и ускорение. 【Подобрява въздушния поток】 Уникален дизайн мухъл може да се намали съпротивлението на засмукания въздух на двигателя, като едновременно с увеличаване на броя на засмукания въздух за единица време и за правене на обемна ефективност при работа на двигателя.Тези филтърни материали осигуряват по-голям приток на въздух, отколкото оригиналната тромави въздушна кутия, което увеличава мощността на мотора и ускорение. 【Дълъг живот】 Има дълъг срок на служба в 50000км и универсално е подходящ за повечето мотоциклети.Забележка : просто трябва да се чисти на всеки 4000 км Вградена стяга за конструктивни характеристики дава възможност за лесно инсталиране. 【ИКОНОМИЧЕН】 Отлично качество и отличен външен вид - най-ефективният начин да трансформира външния вид на вашия мотор, вашият стар въздушен бокс благодаря ви за това!Това е най-икономична обновяване на вашия мотоциклет за бързо увеличаване на производителността.

Основни свойства

Item Type:
Filter
Condition:
Brand new
Material:
Plastic + non woven
Main Color:
Red
Optional Size:
Approx. 51mm/2.01in, 55mm/2.17in, 60mm/2.36in
Fitment:
Fit for Honda :
Fit for Suzuki :
Fit for Yamaha :
Fit for Kawasaki, etc.And fit any motorcycles with the appropriate size. :
Package List:
1 x Filter1 x Clamp
Note:
It just need to be cleaned every 4000km. :

Избор на купувачи

Новини