• New
A ABIGAIL на Панела на Предната врата Подлакътник за 2008 2009 2010 2011 2012 Honda Accord Седан, Авто Vinyl Тампон Върху Капака Смяна на капак (Черен)

A ABIGAIL на Панела на Предната врата Подлакътник за 2008 2009 2010 2011 2012 Honda Accord Седан, Авто Vinyl Тампон Върху

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

ЗдравОтпуснете ръцете си.Идеална дъга, за да завърши проекта.Директен заместител на аксесоари за Honda accord. 【Прилагането на】 Този подлакътник за облицовка на входната врата е подходящ само за 2008 2009 2010 2011 2012 Honda Accord Седан. 【Материал】 е Изработена от изкуствена кожа (винил) и ABS-пластмаса плоча, която осигурява мекота и комфорт.Възстановете подлакътници вашата кола да изглежда по-модерно и красиво. 【Благодарение на превъзходството на качеството на OEM】 идеален за подмяна на износени или счупен отвора на подлакътник.Лесен за почистване и устойчив на надраскване, не се притеснявайте за царапинах, независимо дали ноктите или ключове. 【Лесна инсталация】 Просто извадете старата тапицерия подлакътник, разположен в нова, директно подогнав за вашия автомобил.Лесен монтаж без пробиване. 【Услуги】 гаранция за 100% удовлетвореност, ако имате някакви проблеми с подлакътник панел на входната врата, просто се свържете с центъра за обслужване на клиенти на помощ за отстраняване на неизправности, запчастями, замяна или връщане на парите.Целта ни е да направим така, че да отговарят на резервни части и услуги, които ние ви предлагаме. 【Прилагането на】 Този подлакътник за облицовка на входната врата е подходящ само за 2008 2009 2010 2011 2012 Honda Accord Седан. 【Материал】 е Изработена от изкуствена кожа (винил) и ABS-пластмаса плоча, която осигурява мекота и комфорт.Възстановете подлакътници вашата кола да изглежда по-модерно и красиво. 【Благодарение на превъзходството на качеството на OEM】 идеален за подмяна на износени или счупен отвора на подлакътник.Лесен за почистване и устойчив на надраскване, не се притеснявайте за царапинах, независимо дали ноктите или ключове. 【Лесна инсталация】 Просто извадете старата тапицерия подлакътник, разположен в нова, директно подогнав за вашия автомобил.Лесен монтаж без пробиване. 【Услуги】 гаранция за 100% удовлетвореност, ако имате някакви проблеми с подлакътник панел на входната врата, просто се свържете с центъра за обслужване на клиенти на помощ за отстраняване на неизправности, запчастями, замяна или връщане на парите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини