• New
Четки за чистачки за Tesla Model X, 28 + 18 Четка за чистачки на предното предното стъкло с вградена мивка - Трайни, стабилни и безшумни - подходящи за всякакви метеорологичн?

Четки за чистачки за Tesla Model X, 28 + 18 Четка за чистачки на предното предното стъкло с вградена мивка - Трайни, стабилни

Оценка на продукта:
BGN 33.88

Сума
В магазина

【Ангажимент 0 STREAK】 Това се отнася за автомобила модели на X, кит за зъби чистачки с вградена мивка, чистачките на предното стъкло DAFGSEA гладко почиства предното стъкло от вода, сняг и киша, без скърцане, дребезжания, приплъзване, развод или за довършителни (Моля, махнете бяло покритие на острието, преди да инсталирате). 【Изящен дизайн, лекота На работа】Двойни высокоточно обтегнати стоманени пружини в комбинация с асиметрични предното спойлером осигуряват равномерно разпределение на налягането и най-добър контакт с предното стъкло, съответства на извивката на предното стъкло, премахване на мокри петна, които могат да попречат на преглед. 【Е подходящ за всякакви атмосферни условия】 1 бр. 28-инчов страна на водача и 1 бр. 18-инчовата страна на пътника.Дори в екстремни климатични условия, чистачките защитават вашия преглед от дъжд, сняг и мъгла.DAFGSEA показва постоянен ангажимент към усъвършенстване на продуктите и несравнимо отдаденост на безопасността на водача. 【МИНИМАЛЕН ЧУВА ШУМ И по-ДЪЛЪГ живот】Изработени мисия естествен каучук максимално намалява шума и триене, а спойлер от смесени материали осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Производителност при всякакви метеорологични условия. 【Се нуждаят от продукти на по-добро качество】 Компанията DAFGSEA е спечелила солидна репутация, съчетавайки своята мания за изпълнение на продуктите и обслужване на клиентите с нашия стремеж да предоставим на чистачките на предното стъкло от най-високо качество.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас!!. 【Ангажимент 0 STREAK】 Това се отнася за автомобила модели на X, кит за зъби чистачки с вградена мивка, чистачките на предното стъкло DAFGSEA гладко почиства предното стъкло от вода, сняг и киша, без скърцане, дребезжания, приплъзване, развод или за довършителни. (Моля, махнете бяло покритие на острието, преди да инсталирате). 【Изящен дизайн, лекота На работа】Двойни высокоточно обтегнати стоманени пружини в комбинация с асиметрични предното спойлером осигуряват равномерно разпределение на налягането и най-добър контакт с предното стъкло, съответства на извивката на предното стъкло, премахване на мокри петна, които могат да попречат на преглед.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини