• New
ZYDIP Малко Момче и Котка Печат Бродерия на кръстат бод Модел Комплект 11CT 14CT Ръкоделие Занаяти Декорация на дома Живопис (Размер: 11CT бяло платно)

ZYDIP Малко Момче и Котка Печат Бродерия на кръстат бод Модел Комплект 11CT 14CT Ръкоделие Занаяти Декорация на дома Живопис

Оценка на продукта:
BGN 18.92

Сума
В магазина

? Бродерия на кръстат бод красив декор на вътрешни стени, за хол, спалня, кабинет, входа и т, ? Подходящи сцени : хол, кабинет, спалня, офис и т., ? Цветни памучни конци, не избледняват, я не лесно да се скъса или ролка.Защита на околната среда и лесно се отмива. ? Насладете се на процеса на бродиране със собствените си ръце и като подарък на семейството си или на приятел. ? Комплект за бродерия на кръстат бод, недовършена, трябва да бродира себе си.Спецификация: Начин за опаковане на платното : в сгънат вид Материал : 100% памук Размер канвы : 11 ct 73 * 55 см 14 карата 57 * 44 см Рамка : не Външна обвивка : полипропилен пакет Съдържание на опаковката : Бяла кърпа или плат с принтом x 1 част за бродиране x 1 игла за бродерия x 2 фигура за бродиране х 1 Ръководство за употреба продукти x 1 Забележка : Това не е законченная картина, трябва да го завърши сам.И не включва рамки за снимки.Два стила на избор: Без надписи : чист памук, така че първо ще трябва сами да се справят линк, след това можете да се опитате да завърши бродерия на кръстат бод. (Сложен, подходящ за опитни приятели).Точен фигура : Фигура е отпечатан на кърпи памук, просто трябва да изготви роса като звено, което сме направили за вас, тогава ще е по-лесно да завърши бродерия на кръстат бод. (Прости, подходящи за начинаещи).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини