• New
Комплект Куки за бродиране на килими,Безброй избор на килими с кука за врата се затвори, Комплекти Космати Врати ключалки за Бродерия на една Кука,плетени калъф за ?

Комплект Куки за бродиране на килими,Безброй избор на килими с кука за врата се затвори, Комплекти Космати Врати ключалки за

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Висококачествени материали и висококачествен килим лъскава акрилна прежда правят на крайния продукт е по-мек, по-удобно и по-красиваПроекти направи си САМ има много приложения и могат да бъдат използвани за декорация на много предмети от бита.Сложи го на пода, на стената или на дивана или да се използва за направата на възглавници и килими.Цветни прежди килими изработени от висококачествени акрилни влакна.Бялото платно с цветни шарки и инструкции.На платно ясно показва на всеки малък квадрат и цветна линия, която искате да използвате.Лесен за употреба комплект включва илюстрации и инструкции стъпка по стъпка.Можете да направите това с помощта на инструкции и илюстрации.Насладете се на удоволствието от бродиране.Комплект аксесоари, платно с принтом, инструкции, прежда и плетиво на една кука - можете да започнете още сега!Това ще бъде чудесен семеен проект.Размер на продукта : 52 * 38 см В опаковката има прости илюстрации, за сведение.Също така е лесно за начинаещи.Специални умения не се изискват.Всеки желаещ на възраст над 7 години, може да опитате!Това е весел семеен проект почивен ден, който е насочен към възпитанието и развитието на вашите умения за ръчен труд.Вие можете с удоволствие прекарват време за ръкоделието със семейството и децата и се оставя незабравими семейни спомени!Мека и удобна възглавница и ще защити децата от простуда, като играят на пода, а също така може да се използва като възглавница при срещи с приятели.Пакетът включва : 1. Окото плат за вышивки2. Вязание3 на една кука. Всъщност за вышивки4. Цветна карточка5. Описаниепоследние съвети : -Кутия за салфетки, подходящо за деца, начинаещи майстори -съдържа игли, така че изисква грижи за възрастни.-Този продукт е естествен полуготов продукт, трябва да се подготвят сами.-Размерът се определя ръчно, така че той може да се различават малко.-От условията на осветление на действителния цвят на продукта, като например настройка на яркост/контраст на дисплея, може да се различават малко от снимките, моля, разберете!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини