• New
QYER Набор от куки с капаче ръчно изработени, Комплект Стелки с капаче с модел Направи си сам, Комплект за направата на изтривалки с модел Направи си сам, Комплект за н

QYER Набор от куки с капаче ръчно изработени, Комплект Стелки с капаче с модел Направи си сам, Комплект за направата

Оценка на продукта:
BGN 26.15

Сума
В магазина

Изработен е от акрилни влакна : Набор от куки-ключалки, изработени от висококачествени акрилни влакна, дебелото неплъзгащи мрежа от сандвич-плат и опаковани с панделка, здрав и издръжливКомплекти куки с шут имат много разширен дизайн и висококачествени почистващи нишки, които правят плетене на една кука.Ярък цвят на килима.Включва в себе си всички : комплекти куки-ключалки за възрастни са лесни за научаване.Платно с защелкивающимся на една кука включва вязальный кука, ръководство за употреба, многопластови салфетки и китки предварително нарязани конци за бродерия.Можете да следвате инструкциите.Тренирайте на възможност за обучение на деца или възрастни се и правете живот на пълно забавление.Многоцелеви : Тази кука-капаче за комплекти за направата на изтривалки много подходящи за декорация на вашия дом.Това е един вид килим, който можете да използвате навсякъде в дома си.Може да се използва като половика, мокет, килим на килима, подложка за комфорт или подложка за домашни любимци и т. Това също е добър избор за декорация на дома.Чудесен подарък : Чудесен подарък : Това е идеалният семеен проект, който може да се направи ръчно, заедно с вашите деца (7-12 години), чрез създаване на комплекти за направата на изтривалки за задълбочаване на взаимните чувства.Можете да го използвате и като подарък за рожден ден или Коледа за вашия любим човек.Услуга : Ако имате някакви въпроси относно комплект стелки с капаче за възрастни, моля, първо се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор на въпросите, повдигнати от комплекта за направата на изтривалки за начинаещи. Забележка : Определя се постелки с капаче-на една кука не са подходящи за деца под 4 години.Изработен е от акрилни влакна : Набор от куки-ключалки, изработени от висококачествени акрилни влакна, дебелото неплъзгащи мрежа от сандвич-плат и опаковани с панделка, здрав и издръжлив.Комплекти куки с шут имат много разширен дизайн и висококачествени почистващи нишки, които правят плетене на една кука.Ярък цвят на килима.Включва в себе си всички : комплекти куки-ключалки за възрастни са лесни за научаване.Платно с защелкивающимся на една кука включва вязальный кука, ръководство за употреба, многопластови салфетки и китки предварително нарязани конци за бродерия.Можете да следвате инструкциите.Тренирайте на възможност за обучение на деца или възрастни се и правете живот на пълно забавление.Многоцелеви : Тази кука-капаче за комплекти за направата на изтривалки много подходящи за декорация на вашия дом.Това е един вид килим, който можете да използвате навсякъде в дома си.Може да се използва като половика, мокет, килим на килима, подложка за комфорт или подложка за домашни любимци и т. Това също е добър избор за декорация на дома.Чудесен подарък : Чудесен подарък : Това е идеалният семеен проект, който може да се направи ръчно, заедно с вашите деца (7-12 години), чрез създаване на комплекти за направата на изтривалки за задълбочаване на взаимните чувства.

Основни свойства

Material:
100% acrylic wool + polyester substrate
Package includes:
1 set of locking hook kit
ooking forward to your next visit. I wish you a happy mood every day and all the best! Your time stays here. If you have time, please come back often to see places that have not been properly taken care of. I also hope you can forgive me, thank you for your trust and support! ◆May you bless your life~ :

Избор на купувачи

Новини