• New
Инструмент за дредов, 2 елемента Кука за Плетене Дредов на една Кука и 2 елемента Инструменти За Блокиране на Easyloc Инструмент за Коса за Дредов, Заключване Sisterlocks Тък?

Инструмент за дредов, 2 елемента Кука за Плетене Дредов на една Кука и 2 елемента Инструменти За Блокиране на Easyloc Инструмент

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Вие получавате : 1 бр кука за плетене дредов 0,75 мм, 1 бр. кука за плетене дредов 0,5 мм и 2 бр. инструменти за тъкане.Качествени материал : Куки за плетене дредов са изработени от бамбук и метал, както и инструмент за блокиране е изработен от метал, и двете от които са трайни и надеждни материали.Интелигентен дизайн : Ергономична бамбук дръжка, здрава, я не е лесно да се носят за нея по-лесно се държат здраво, като го използвате за дълго време, вие няма да усетите умора.Лесен за носене : Кука за плетене косата е портативен размер и лек, лесен за носене, което го прави идеален за поддържане на вашите дредов навсякъде.Широко приложение : Тези ефективни и безопасни средства, подходящи за плетене косичек, дредов, изграждане на дредов и грижа за дредами, главно отговарят на вашите нужди.Вие получавате : 1 бр. кука за плетене дредов 0,75 мм, 1 бр. кука за плетене дредов 0,5 мм и 2 бр. инструменти за тъкане.Качествени материал : Куки за плетене дредов са изработени от бамбук и метал, както и инструмент за блокиране е изработен от метал, и двете от които са трайни и надеждни материали.Интелигентен дизайн : Ергономична бамбук дръжка, здрава, я не е лесно да се носят за нея по-лесно се държат здраво, като го използвате за дълго време, вие няма да усетите умора.Лесен за носене : Кука за плетене косата е портативен размер и лек, лесен за носене, което го прави идеален за поддържане на вашите дредов навсякъде.Широко приложение : Тези ефективни и безопасни средства, подходящи за плетене косичек, дредов, изграждане на дредов и грижа за дредами, главно отговарят на вашите нужди.Инструмент за дредов, 2 елемента кука за плетене дредов и 2 елемента инструменти за блокиране на Easyloc Инструмент за коса за дредов, заключване Sisterlocks Braid Занаятите Спецификация Материал : бамбук и неръждаема стомана Цвят : както е показано на снимката Размер : както е показано на фигура Количество : Функция Гладка метална точка ви позволява бързо и лесно да се абсорбира в расти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини