• New
Комплект за бродиране Mcorb Направи си сам с шарките и инструкции, Пластмасов Обръч за бродиране, Инструкция на английски език, Набор от цветни Конци и игли, за Подаръ?

Комплект за бродиране Mcorb Направи си сам с шарките и инструкции, Пластмасов Обръч за бродиране, Инструкция на английски

Оценка на продукта:
BGN 39.99

Сума
В магазина

[Ценен комплект за бродиране със собствените си ръце] : Пълен комплект за бродиране с всички инструменти, необходими за бродиране, включително вышитую плат с изображение, пластмасов обръч за бродиране, инструкции за експлоатация, цветни конци и игла за бродерияПросто с помощта на този комплект вие може да завърши красива бродерия.Продеватель на конеца в иглата.Продеватель на конеца в иглата.Комплект за бродиране САМ Art включва : 1 х предварително напечатанная плат за бродиране 1 х пластмасова пяльцы за бродиране 1 х Инструкция на английски език 3 х игла за бродерия Достатъчно количество конци за бродерия. 1 х Възглавница възглавница във формата на ягоди 1 х Марля ножици 1 х нитевдеватель 1 х фоторамка с бесследным пирон Как да се насладите на пяльцами за бродиране 1. Отделно вътрешна дограма от външната. Поставете външната рамка на плосък маса (рамка надолу). Покрийте с външната рамка на плоска бродирани кърпа. (Бродирана предна страна надолу). Натиснете леко върху вътрешната рамка на външната рамка бродирани кърпа заедно. (вътрешната рамка с лицето надолу). Обърнете вышитую кърпа, за да усетите плътността, може да се използва за бродиране в опънато състояние.Характеристики : 1. Пълен комплект за бродиране стартов пакет с всички инструменти, необходими за бродиране. На тъкани нанесено цветно изображение, който ще окаже по-голяма помощ за начинаещи. Рисуване върху плат може да се измие, след като на финала. Пяльцы за бродиране снабдени с мед регулировочным перка, с помощта на които плат лесно се проведе в плътно състояние. Рана с бродерия цветни цветя е идеална като подарък за вашите семейства и влюбени двойки. Когато сте готови бродерии, можете да я поставите в рамка за гледане.Спецификации : материя : естествен памук Материал за рамки за картини от дърво, пластмаса Материал пялец за бродиране : пластмаса Цвят плат за бродиране : бял Размер плат за бродиране (прибл.) : 11x11 инча / 28x28 cm Размер пялец за бродиране (прибл.) : 7,9 инча / 20 см Размер на рамката (прибл.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини