• New
Прежди Living Dreams от смес от влакна мериносова и коприна Sarees за предене и сплъстяване. Супер Мек Зачесанный надмощие. Дхарма

Прежди Living Dreams от смес от влакна мериносова и коприна Sarees за предене и сплъстяване. Супер Мек Зачесанный надмощие.

Оценка на продукта:
BGN 15.97

Сума
В магазина

60% мериносова, 40% коприна Сари — 4 грама — Луксозно мека смес за вържете горната частЗАШЕМЕТЯВАЩИ ЦВЕТОВЕ И ВЪЛНУВАЩА ТЕКСТУРА : Насладете се на светло преливник переливающегося коприна Сари на пуховом легло от наситено боядисана вълна, мериносова.Красиво опакован подарък за себе си или майстор за производство на влакна в живота си. ОТГОВОРНО СУРОВИНИ и БЕЗ ЖЕСТОКОСТ : Всички наши мериносовые кожи етично получени от росица, не отглеждат мулами, а нашето влакна постоянно се обработва без използването на вредни химикали.ЦВЯТ ОГРАНИЧЕНА СЕРИЯ : Сари от Коприна - това е скъпоценен продукт рециклиране с различни цветови вариации.Моля, закупете цялата сума, необходима за вашия проект.ЛЕСНА поддръжка : Измийте готови изделия на ръка в студена вода с мек почистващ препарат.Лежеше неподвижно, докато изсъхне.Това е нашата най-новият завладяващ смес от влакна ОГРАНИЧЕНА СЕРИЯ за смесване, предене и сплъстяване.Цветовете наситени, а текстурата е просто божествена.От този сверхмягкого влакна оказа ярка художествена прежди с уникален ефект твида за сари - толкова мека, че да искате да го носят на голи кожата.Коприна сари равномерно се разпределя по цялата ровнице, което улеснява предене с помощта на коприна.Тази смес е много подходяща за иглата сплъстяване, мокро сплъстяване, нуно-сплъстяване и бижута.Ние препоръчваме да се пере ръчно в хладка вода с подобни нюанси.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини