• New
Великденски Яйца със Заек, Прозрачни Печати за направата на Картички и Работи от хартия, Рамка с Цветни Листа, Великденски Думи, Прозрачни Гумени Печати за украса н?

Великденски Яйца със Заек, Прозрачни Печати за направата на Картички и Работи от хартия, Рамка с Цветни Листа, Великденски

Оценка на продукта:
BGN 3.73

Сума
В магазина

1 Дизайн : Великденско яйце със заек, прозрачни печати за направата на картички и работи от хартия, думи завързана рамка с цветни листа, прозрачни гумени печати за украса на картички и scrapbooking "Направи си сам" прозрачни печати за кошница с яйца и цветя. Качествен и безопасен материал : тези великденски прозрачни печати са изработени от здрав силиконов материал, който няма мирис и лек, той не е лесно да се съборят или да се деформира, позволява да се прилага в продължение на дълго време, просто леко натиснете върху хартия или картичка, в нея ще се появят различни модели. Удобно се прилага : просто нанесете печат на акрилен блок (не е включен в комплекта) и наклейте на хартия или картичка, след това ги оставете да изсъхне на въздуха, и най-накрая, изискана работа с тежести; Моля, обърнете внимание, че почистете и изплакнете с вода след употреба, за следващия път използва е по-удобно. Творческа обстановка : след печат на лист хартия или пощенска картичка можете да боя им с помощта на тампони за diy, която ще се превърне в изискан декорация на празнични картички, страници за албуми, дневници или всякакви други занаяти от хартия, а също и за създаване на по-креативни подаръци за приятелите си. Съдържание на опаковката : вие получавате 1 лист великденски прозрачни печати, включително прозрачни печати с цветове, прозрачни печати с яйца, прозрачни печати с листа, прозрачни печати с зайци, прозрачни печати със звездите, прозрачни печати с пеперуди, прозрачни печати със свещи, достатъчно, за да отговарят на вашите разнообразни потребности в де. Дизайн : Великденско яйце със заек, прозрачни печати за направата на картички и работи от хартия, думи завързана рамка с цветни листа, прозрачни гумени печати за украса на картички и scrapbooking "Направи си сам" прозрачни печати за кошница с яйца и цветя. Качествен и безопасен материал : тези великденски прозрачни печати са изработени от здрав силиконов материал, който няма мирис и лек, той не е лесно да се съборят или да се деформира, позволява да се прилага в продължение на дълго време, просто леко натиснете върху хартия или картичка, в нея ще се появят различни модели. Удобно се прилага : просто нанесете печат на акрилен блок (не е включен в комплекта) и наклейте на хартия или картичка, след това ги оставете да изсъхне на въздуха, и най-накрая, изискана работа с тежести; Моля, обърнете внимание, че почистете и изплакнете с вода след употреба, за следващия път използва е по-удобно. Творческа обстановка : след печат на лист хартия или пощенска картичка можете да боя им с помощта на тампони за diy, която ще се превърне в изискан декорация на празнични картички, страници за албуми, дневници или всякакви други занаяти от хартия, а също и за създаване на по-креативни подаръци за приятелите си.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини