• New
HINZIC 1800 бр 20 Листа Цветни Стикери с Азбука, Етикети с Букви за Бутилки с Вода, Водоустойчив Винил ABC, Самозалепващи се Етикети със Сърца, Звезди, Цифри, Символи за напр?

HINZIC 1800 бр 20 Листа Цветни Стикери с Азбука, Етикети с Букви за Бутилки с Вода, Водоустойчив Винил ABC, Самозалепващи

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Пакетът включва】Вие ще получите 20 листа 1800 анимационни стикери с английската азбука abcВсички стилове на букви, внимателно проектиран и тяхното количество е достатъчно за използване на фестивали или на ден. 【Muticolor】 Разнообразни цветни стикери винил с букви, етикети за вашия фрази САМ, за да направят своите продукти по-специални; златист, розов, лилав, червен, син, зелен, син, светло червен, оранжево, кафе. 【Комбинация "Направи си сам"】 Тези стикери с азбука може лесно да се съберат заедно, за да образуват няколко думи, като "честит рожден ден", "Коледа", "Хелоуин", "Ден на благодарността", "св. Валентин", "Ден на майката", "Ден на бащата".Перфектно допълва вашата подарък амбалажна хартия, подарък кутия и подарък пакет. 【Материал】 Тези стикери с азбука, изработени от висококачествен винил материал, издържливи на продължителна употреба, водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния, лого, устойчиви на uv радиация, тези етикети са надеждни и издържливи, подходящи за всички видове вътрешна и външна употреба. 【Широко приложение】 Етикети във формата на звездата на сърцето, са добри за класната стая, партита, офис, ежедневно планиране, декориране на дома, за маркиране на изкуството и други ваши работи със собствените си ръце.Можете да използвате тези стикери с букви на албуми за албуми, картички от ръчно изработени поздравителни картички, пликове, кошници бирках, кутия за подарък, подарък амбалажна хартия и т. Функция : стикер на бутилката с вода с азбука; винилови стикери с азбука; винил букви; етикети за бутилка с вода азбука водоустойчив; водоустойчив стикер за писма в бутилка с вода; етикети abc; етикети с букви Количество : 20 листа 1800 парчета Винил, самозалепващи етикети ABC Лесна инсталация : етикети с букви имат добър самоклеящийся дизайн, който лесно отклеивается, просто трябва да отклеить хартия-субстрат, а след това се залепи ги на желаното от вас място.няма нужда от други инструменти, да ви е много удобно да работи. ярки звезди : ярки цветни стикери със звездите ще ви блестящ ефект, много ярка и красива.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини