• New
100 бр. Стикери с Положителни Твърдения, Вдъхновяващи Етикети за студенти, Учители, Деца, Тийнейджъри, Възрастни, Мотивационни Стикери с Цитати за Бутилки с Вода, Зап?

100 бр. Стикери с Положителни Твърдения, Вдъхновяващи Етикети за студенти, Учители, Деца, Тийнейджъри, Възрастни, Мотивационни

Оценка на продукта:
BGN 4.20

Сума
В магазина

【100 Мотивационни стикери】 Набор от стикери включва 100шт различни стикери с мотивирующими думи с площ от 2,0 до 3,0 инчаВсички етикети на 100% абсолютно нови.Уникални модели с положителни думи са подходящи за деца, тийнейджъри, студенти, колеги и приятели. 【Добре направени етикети】 Всеки стикер е изрязана форма.Ние използваме высокоточную технология за печат, фигура се получава точна и ясна.Разкрийте лепило на гърба и използвайте директно. 【100% водоустойчив винил】 Нашите стикери са изработени от висококачествен винил PVC.Той е водоустойчив и е защитена от слънцето.Тези стикери могат да се адаптират към по повод на открито.Цвят почти не избледняват.Можете да ги стик няколко пъти, и след отстраняване на не остава и следа. 【Идеални подаръци за деца】 Нашите специално разработени етикети - правилния избор при избора на подарък за вашите деца или приятели.Аз съм сигурен, че те ще бъдат много щастливи и развълнувани, когато получите този подарък.Идеален като аксесоари за партита, подаръци за партита и награди за състезания.Нито едно дете няма да се откаже от стикери!. 【Нашата услуга 】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми за нашите стикери.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички за вас!. 【100 Мотивационни стикери】 Набор от стикери включва 100шт различни стикери с мотивирующими думи с площ от 2,0 до 3,0 инча.Всички етикети на 100% абсолютно нови.Уникални модели с положителни думи са подходящи за деца, тийнейджъри, студенти, колеги и приятели. 【Добре направени етикети】 Всеки стикер е изрязана форма.Ние използваме высокоточную технология за печат, фигура се получава точна и ясна.Разкрийте лепило на гърба и използвайте директно. 【100% водоустойчив винил】 Нашите стикери са изработени от висококачествен винил PVC.Той е водоустойчив и е защитена от слънцето.Тези стикери могат да се адаптират към по повод на открито.Цвят почти не избледняват.Можете да ги стик няколко пъти, и след отстраняване на не остава и следа. 【Идеални подаръци за деца】 Нашите специално разработени етикети - правилния избор при избора на подарък за вашите деца или приятели.Аз съм сигурен, че те ще бъдат много щастливи и развълнувани, когато получите този подарък.Идеален като аксесоари за партита, подаръци за партита и награди за състезания.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини