• New
YYCRAFT 40 бр. Шифоновые цветя за бродерия, Цветя за коса ръчна изработка за набиране чалми на главата Направи си сам с лък (Розов/Сив/Слонова кост)

YYCRAFT 40 бр. Шифоновые цветя за бродерия, Цветя за коса ръчна изработка за набиране чалми на главата Направи си сам с лък

Оценка на продукта:
BGN 8.00

Сума
В магазина

Качествени цветя за коса ръчна изработка (цвете от шифон, дантела, цвете, цвете от сатен лента, цвете в голям рубчик, цветя от филц и други цветя са ръчно изработениОтличен за чалми на главата и комплект бантов. 40 цвята от различни стилове и цветове с размер от 1,5 см до 4 см .Около 10шт цветове от 3 "-4", 30шт цветове от 1,5"до 3".Опаковката включва : общо 40 броя цветове.(Тъй като ние имаме много подобни на цветовете на стоките, които ще са придобили, могат малко да се различават от представените на снимките, но ние ще ви изпратим най-красивите и качествени стоки. Това е просто цветя за коса, направени със собствените си ръце, без скоби или еластични чалми на главата.Може да се монтира на ризи, чанти, щипки за коса, щипки за коса, ленти на главата.Идеална за принцеси в много случаи, като например фестивали, фотография, парти, рожден ден, пътуване, почивка, танци, кръщение и т. Ако цветя в опаковка доставени сплющенными, леко се поръсва с вода, сложете в калъфка и ги оставете да изсъхне в сушилнята за дрехи в рамките на 2-3 минути.Качествени цветя за коса ръчна изработка (цвете от шифон, дантела, цвете, цвете от сатен лента, цвете в голям рубчик, цветя от филц и други цветя са ръчно изработени.Отличен за чалми на главата и комплект бантов. 40 цвята от различни стилове и цветове с размер от 1,5 см до 4 см .Около 10шт цветове от 3 "-4", 30шт цветове от 1,5"до 3".Опаковката включва : общо 40 броя цветове.(Тъй като ние имаме много подобни на цветовете на стоките, които ще са придобили, могат малко да се различават от представените на снимките, но ние ще ви изпратим най-красивите и качествени стоки. Това е просто цветя за коса, направени със собствените си ръце, без скоби или еластични чалми на главата.Може да се монтира на ризи, чанти, щипки за коса, щипки за коса, ленти на главата.Идеална за принцеси в много случаи, като например фестивали, фотография, парти, рожден ден, пътуване, почивка, танци, кръщение и т. Ако цветя в опаковка доставени сплющенными, леко се поръсва с вода, сложете в калъфка и ги оставете да изсъхне в сушилнята за дрехи в рамките на 2-3 минути.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини