• New
Ролка винил с постоянен лепило 12 x 25 фута, Лак, устойчив на uv радиация и вода, Винил за Рязане на Силуета, Cameo, Означения, Scrapbooking, Бродерия, Печати, автомобилни Стикери ?

Ролка винил с постоянен лепило 12 x 25 фута, Лак, устойчив на uv радиация и вода, Винил за Рязане на Силуета, Cameo, Означения,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

???? ?? ???? Нашите роли на перманентен винил с прозрачен PET подложка улесняват нарязаните, плевене, прехвърляне и нежна премахването на излишъците от винил, като придават на вашия проект елегантен и завършен вид ????? ?????????? ??? ??????? Нашият винил премиум-клас е здрава самозалепваща се основа, която здраво държи на всяка равна повърхност.Тези винилови листове Cricut може да се използва както вътре, така и отвън, те също могат да издържат на пране и дъжд. ????????? Всяка гладка повърхност може да бъде покрита с нашите лепкава винил рулоном, е подходящ за табели, scrapbooking, надписи, маркировка, стикери, стикери за телефони, преносими компютри, етикети, кафе чаши, чаши и аксесоари за дома. ??????? ??????? Нашият непечатаемый прозрачен винил върху самозалепваща се основа е идеален за рязане на различни машини, но не е подходящ за топлопреминаване. ?? ???? ???? ??????? Създайте своя шедьовър по-бързо и по-лесно с нашите водоустойчиви покрития и устойчиви на uv винил лист и лесно отклеивающимся вложка.Намираш начин поне веднъж да изненада своята любов?Няма нужда повече да губите време.Създавайте уникални изделия, с помощта на нашите незаличимо винил ролки, които осигуряват лесен и гъвкав начин за оформяне на подаръци за всеки конкретен случай, украсяване на вашите ежедневни нужди и могат да бъдат използвани за направата на стикери за стени и прозорци, както и бизнес означения Нашия водоустойчив винил идеален за вътрешни и външни приложения, включително знаци, scrapbooking, надписи, маркировка, накладки, калъфи за телефон / лаптоп, етикети, чаши, предмети за дома и т. СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА Почистете повърхността, преди да нанесете по-големи стикери, натискайте по една секция за път, вместо гумен можете да използвате кредитна или подарък карта ФУНКЦИИ Лесно се реже и пропалывается Водоустойчив & Здрава рязане на закрито или на открито със силна адхезия; на всички машини ЗАБЕЛЕЖКА Не използвайте миялна машина, Не е за HTV Не мийте с вода в продължение на 24 часа Не е подходящ за тъкани или платно Купете сега и спестете си време за плевене, с помощта на нашите винил ролки с PET-подложка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини