• New
Пола за Коледно GFDFD, Коледни украси за дома, Мека корица за Коледната елха, Коледен орнамент (Цвят: A Размер: 60 см х 122 см)

Пола за Коледно GFDFD, Коледни украси за дома, Мека корица за Коледната елха, Коледен орнамент (Цвят: A Размер:

Оценка на продукта:
BGN 26.12

Сума
В магазина

-Изработен от тъканта материал с модерен дизайн в клетка, той е мек и удобен на пипане и има добра текстура, което го прави топло за Коледа! -Cartoony дизайн и интересно, чисти и спретнати, шиене, наполовина ръчно, наполовина машина, работи перфектно. -Фантастична украса за коледната елха в дома, хотела, магазини, супермаркет и на други места. -Мат под формата на елхи могат да бъдат поставени на открито или на закрито, и да се поддържа чистота на пода. - Това ще бъде чудесен подарък, дайте го на близките и приятелите си и сподели радостта на празника заедно. -Изработен от тъканта материал с модерен дизайн в клетка, той е мек и удобен на пипане и има добра текстура, което прави Коледа-топло!-Cartoony дизайн и интересно, чисти и спретнати, шиене, наполовина ръчно, наполовина машина, работят перфектно.-Фантастична украса за коледната елха в дома, хотела, магазини, супермаркет и на други места.-Подложка под формата на елхи могат да бъдат поставени на открито или на закрито, и да се поддържа чистота на пода.- Това ще бъде чудесен подарък, дайте го на близките и приятелите си и сподели радостта на празника заедно.Параметри : Размер : 60 см x 122 смМатериал : плат за Опаковане в комплекта : 1 х пола за коледната елха.(Не включително коледна елха) Забележки : 1. Продайте само основните си продукти, а не на другите. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!.

Основни свойства

Size:
60cmx 122cm
Material:
Cloth
Package Included:
1 x Christmas Tree Skirt.(Not including christmas tree):
Notes:
1.Only sell main products,not other products.:
2.Since manual measurement is required,please leave a space of 1-3 cm.:
3.Due to screen differences,the color may be slightly different from your expected color,please allow.:
Remind:
After receiving the packaging,please check the packaging and the product carefully.If the received item is defective or has any questions,please contact us via email to resolve the problem.We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :

Избор на купувачи

Новини