• New
Скоби за снимки във формата на звезда, 16 светодиоди, Украса за рожден Ден, празник, тържество, Сватба, Коледа, партита, за дома, двора, на тревата, ресторанти, идеален ?

Скоби за снимки във формата на звезда, 16 светодиоди, Украса за рожден Ден, празник, тържество, Сватба, Коледа, партита,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

? Струнни тела Photo Clips се състоят от сверхярких бели микровводов топли цветове, които не прегряване, създавайки ефект на лека феи след няколко часа употреба, към него е абсолютно безопасно докосване, без риск от изгаряне.led звездни тела са безопасни за деца и домашни любимци. идеален за придаване на жар вашето декора, или да създадете романтична обстановка. ? Осветителни тела за снимане са подходящи както за вътрешно, така и за външна употреба.Тези висящи медни гирлянди или led телена тела ще станат чудесен празнична украса или идеални за празник, Коледа, сватба, почивка и партита. ? Те са леки, лесно се движат и да се огъват, се отличават с простота на монтажа, энергосбережением, екологични и издръжливост. ? Гирлянди може умело отмяна на подреждането за декорация и постигане на приятен ефект, но, моля, бъдете внимателни, за да не се изважда изолация или не нарязани кабели. ? Led star струнни приказни светлини : междузвездни струнни светлини, led 16 блестящо звездни светлини.Актуализирани гирлянди little star, экономящие повече енергия, отколкото традиционните осветителни тела. ? Прозрачен кабел, който прави ефектно осветление за по-реалистичен.Всеки клип е оборудван с топъл led, който излъчва мека светлина, изхвърля красива светлина върху околната местност, в същото време е идеално отдавайки всичко, което сте избрали за задържане на клип.При широка употреба можете да инсталирате на повечето повърхности : стени, един прозорец, една врата, на пода, тавана, трева, коледна елха и т., Перфектна декорация за дома, хол, кола, сватба, Коледа, деня на св. Валентин и в най-скоро време. ? Носете вкъщи тези ярки и празнични светлини, за да даде своя дом на този прекрасен вид, който заслужава.Тези трайни и енергийно ефективни осветителни тела осигуряват привлекателно светлина за осветяване на вашите домове. ? Идеален за използване в дневни, спални, на балкона, терасата, кухнята, в градината.Характеристики : 1. Лесна инсталация 2. Сигурност при използването на 3.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини