• New
SOLUSTRE 12 БР. Куршум LED Топка Светлини Водоустойчив Мини-Светещо Крушка за Фенер Бар Коледна Сватба Парти Украса (Зелен)

SOLUSTRE 12 БР. Куршум LED Топка Светлини Водоустойчив Мини-Светещо Крушка за Фенер Бар Коледна Сватба Парти Украса (Зелен)

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Тези мини-светлини bullet са изработени от висококачествена пластмаса за корпуса, лесно и трайноукраса за дома, сватба, партита, рожден ден, Коледа или други фестивали или чествания.Не се използва за партита, както и за много други цели, като например осветление за саксии с растения, лампи и т. Осветите вашето специално събитие с помощта на тези фантастични, лесни за използване на led осветителни тела, които ще придадат на ваш специален повод неповторима атмосфера.Тези мини-светлини bullet са изработени от висококачествена пластмаса за корпуса, лесно и трайно.украса за дома, сватба, партита, рожден ден, Коледа или други фестивали или чествания.Не се използва за партита, както и за много други цели, като например осветление за саксии с растения, лампи и т. Осветите вашето специално събитие с помощта на тези фантастични, лесни за използване на led осветителни тела, които ще придадат на ваш специален повод неповторима атмосфера.Описание на Тези огнестрелни led светлини за балони са изработени от материал, издръжлив и водоустойчив.Идеален за хартиени фенери, факли, балони, декор за партита, сватбен декор и т. Характеристики - Цвят : зелен Материал : ABS.- Размер : 1x1x3, 5 см - Тези мини-светлини bullet са изработени от качествена пластмаса за корпуса, лесно и трайно.- украса за дома, сватба, партита, рожден ден, Коледа или други фестивали или чествания.- Осветите вашето специално събитие с помощта на тези фантастични, лесни за използване на led осветителни тела, които ще придадат на ваш специален повод неповторима атмосфера.- Не се използва за партита, както и за много други цели, като например осветление за саксии с растения, лампи и т.-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 12 х гирлянди от балони.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини