• New
LIZEALUCKY Фин Бял Гранулиран Изкуствен Сняг Селски Фалшив Сняг на прах, Декорация Изкуствен Пластмасов Снежен Прах, Декорация за Коледната Елха Селски Зимни Дисплеи П?

LIZEALUCKY Фин Бял Гранулиран Изкуствен Сняг Селски Фалшив Сняг на прах, Декорация Изкуствен Пластмасов Снежен Прах,

Оценка на продукта:
BGN 38.64

Сума
В магазина

[Характеристики] Изкуствен сняг - това е един вид магически водопоглощающая смола, която може да превърне водата в бели пухкави им, която изглежда като истински сняг [Неща] Не е необходимо да се бърка за производство.За да се постигнат най-добри резултати, внимателно го търка ръце.Нетоксичен, безвреден, без да замърсява околната среда. [Форма] Фалшив, изкуствен сняг има форма на малки частици с висока степен на разширяване и високо имитация, която изглежда като истински сняг. [Област на приложение] се Използва за оформяне на прозорец сцени, сценични декори, кино - и телевизионни заснемане, сватбен реквизит, коледна украса. [Област на приложение] може да бъде използвана за подаръци за рожден ден, за популяризиране на знания в областта на образованието на децата на ранна възраст и т. Спецификация : Вид на продукта : Снежен прах Материал : домашни любимци Спецификация : 500 грама Функция : украса Начин на производство Снежен прах : вода = 1 : 25 ~ 30 Водопоглощающая смола : Продуктът е с форма на малки частици, този продукт е с висока степен на разширение, висока имитация и не залепва за ръцете.За готвене не е необходимо разбъркване. за постигане на най-добри резултати внимателно го търка ръце Област на приложение : Използва се за украса на прозорци, сценични декори, за направата на филми и телевизия, сватбен реквизит, коледна украса, подаръци за рожден ден, за популяризиране на науката в областта на предучилищното образование и т. Предпоставка Списък : 1 х снежен прах Забележка : да Не се излива твърде много вода, тя ще се превърне в прозрачен кристал, за да се съхранява на място, недостъпно за малки деца място.

Основни свойства

Item Type:
Snow Powder
Material:
Pet
Specification:
500g
Function:
Decoration
Production Method:
Snow Powder
Water Absorbent Resin:
the Product is in the Form of Fine Particles, This Product Has High Expansion, High Simulation, and Does Not Stick to Hands. No Stirring is Required for Production. for Best Results, Gently Rub It with Your Hands
Scope of Application:
Used to Create Window Scene Decoration, Stage Scenery, Film and Television Shooting, Wedding Props, Christmas Decorations, Birthday Gifts, and Science Popularization of Early Childhood Education, Etc.
Package List:
1 x Snow Powder
Note:
Do not put too much water, it will turn into a transparent crystal, keep away from young children.

Избор на купувачи

Новини