• New
Дървени орнаменти в стил Дядо Коледа PIFUDE, Коледни Светещи Дядо Коледа, Креативни Подаръци за деца, Дом, маса за Хранене и аксесоари за партита (Цвят: Дядо Коледа)

Дървени орнаменти в стил Дядо Коледа PIFUDE, Коледни Светещи Дядо Коледа, Креативни Подаръци за деца, Дом, маса за Хранене

Оценка на продукта:
BGN 19.79

Сума
В магазина

● 100% чисто нов и високо качество ● Използвайте само висококачествени материали За декориране на Дома и засилване на коледната атмосфера. ● Ярки цветове и красив дизайн, форми направят Коледа по-ярки. ● Може да се използва за украса на семейни събирания и коледни партита, за да се засили щастлива атмосфера. ● Това е Най-добрата Украса за коледни партита. ● 100% чисто нов и високо качество. ● Използвайте само висококачествени материали За декориране на Дома и засилване на коледната атмосфера. ● Ярки цветове и красив дизайн, форми направят Коледа по-ярки. ● Може да се използва за украса на семейни събирания и коледни партита, за да се засили щастлива атмосфера. ● Това е Най-добрата Украса за коледни партита.Материал : дърво Размер : Височина 16 * Ширина 10,5 * Дебелина 3,5 см. захранване на батерията : Трябва да инсталирате 2 батерии тип Ааа (в комплекта не са включени) Опаковката : Найлонова пакетесли получен от вас продукт е повреден или стил, който сте получили грешен, моля, не оставяйте без лоши коментари, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще се разберем и да формулира най-доброто решение.Вашето удовлетворение е Нашата Мотивация, за да Направи по-Добре.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини