• New
MYSGYH YANGPING - 2 бр./компл. Коледни Чорапи за кучета и кости, пера, Преносим Детски подаръчен пакет, държач за бонбони, висулка във формата на коледно дърво, отглеждане (Цв?

MYSGYH YANGPING - 2 бр./компл. Коледни Чорапи за кучета и кости, пера, Преносим Детски подаръчен пакет, държач за бонбони,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

◆ С помощта на трайно дантела можете спокойно и лесно да се закача за него, поставяйки там много коледни подаръци ◆ подходящ е за семейни новогодишни партита, училища, класни стаи, офиси и ресторанти по време на този празник. ◆ Размер : 44*23,5 виж ◆ Много подходящ за захващане на каминах, стълбищни перилах, коледни елках, стените, прозорците, детски стаи. ◆ Дизайн красив и здрав, че може да засили празнична атмосфера. ◆ С помощта на трайно дантела можете спокойно и лесно да се закача за него, поставяйки там много коледни подаръци. ◆ подходящ е за семейни новогодишни партита, училища, класни стаи, офиси и ресторанти по време на този празник. ◆ Размер : 44*23,5 виж ◆ Много подходящ за захващане на каминах, стълбищни перилах, коледни елках, стените, прозорците, детски стаи. ◆ Дизайн красив и здрав, че може да засили празнична атмосфера. ★ Добре дошли в магазина за покупка, ние прибудем в рамките на 15 работни дни, след като поставите поръчка, моля, обърнете внимание на време, не пропускайте празник, моля, вземете вашата резервация възможно най-скоро. Размер : 44* 23,5 виж Благодарение на трайно шнурку можете спокойно и лесно да се закача за него, поставяйки там много коледни подаръци.Красив Дизайн и здрав, че може да засили празнична атмосфера.Той е много подходящ за захващане към каминам, лестничным парапета, коледа елкам, стени, прозорци, детски спални. подходящ е за семейни новогодишни партита, училища, класни стаи, офиси и ресторанти по време на този празник.Спецификации : Размер : 44*23,5 смМатериал : Фланельупаковочный лист : 2 бр. коледни чорапи за кучета Етапи на изработка : 1. Отворете опаковката и проверете, в комплект ли инструменти за рисуване диаманти; 2. В зависимост от цветния код на диаманта от смола, изберете цвета на чинията.Ако един и същ цвят наклеен веднъж, скоростта може да се увеличи; 3. Намерете съответния цветен код на детайли за залепване на носа и започвайте да записвам, докато не бъде готов; 4. След като приключите, за да се стабилизира диамант, можете леко да окаже натиск и да им част за залепване на диаманта за известно време; Забележки : 1.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини