• New
VALICLUD Подарък Украса за парти.x. Направи си сам, Рожден Ден, Цветен Прекрасен Декор за Селски Лента с Декоративен Лък, Джутовая Коледна Елха, Зрънце Фестивал, Разход н?

VALICLUD Подарък Украса за парти.x. Направи си сам, Рожден Ден, Цветен Прекрасен Декор за Селски Лента с Декоративен Лък, Джутовая

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Лъкове от джутового канап-сладък коледен мини-лък, той също ще се превърне в добра основа за декорация на домаИдеалната декорация на коледната елха.КОЛЕДЕН ВЕНЕЦ с лък - това също ще бъде добра опора за декорация на дома.Идеалната декорация на коледната елха.СЪОТВЕТСТВИЕ с ленти за коледно - добър подарък за нашите приятели, роднини, колеги, семейства и така нататък за Коледа.УКРАСА с лъкове от чул -спомени за празнични партита, произведени от материал, предназначен за по-дълго време на употреба.УКРАСА ОЧАРОВАТЕЛНИ ДЕКОРАЦИИ - Изискан и модерен, които създават атмосфера за вашето коледно парти.Лъкове от джутового канап-сладък коледен мини-лък, той също ще се превърне в добра основа за декорация на дома.Идеалната декорация на коледната елха.КОЛЕДЕН ВЕНЕЦ с лък - това също ще бъде добра опора за декорация на дома.Идеалната декорация на коледната елха.СЪОТВЕТСТВИЕ с ленти за коледно - добър подарък за нашите приятели, роднини, колеги, семейства и така нататък за Коледа.УКРАСА с лъкове от чул -спомени за празнични партита, произведени от материал, предназначен за по-дълго време на употреба.УКРАСА ОЧАРОВАТЕЛНИ ДЕКОРАЦИИ - Изискан и модерен, които създават атмосфера за вашето коледно парти.Пратката включва 12 x лък Особености -Произведен от материал за дълъг период на употреба и коледните banta със звънци. - Изискан и модерен, които създават атмосфера за вашето коледно парти мини коледни лъкове от зебло. - Дръж този медальон с бантиком коледна елха, прозорец, градина, вътрешен двор, за създаване на повече коледни усещания от коледни аксесоари за бродерия. - Може да стане добър коледен подарък за вашите приятели, те много ще се зарадват на празнични декоративни лъкове. - Материал : Флокированная плат С орнаменти във формата на бантиков. -Размер : около 5.79inch коледни подаръци лъкове. - Цвят : Смесена украса мини носа. - Това също ще бъде един добър подпори за декорация на дома.Идеалната украса на коледната елха Коледа лък с камбана.Информация за стоки, Бижута-лъкове от прежди, изработени от материал за продължителна употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини