• New
Коледен Адвент-Календар на Разсъмване 2022 година с 24 Меки Играчки, Адвент-Календар за Деца, Играчки за Пълнене на Отглеждане, Обратно броене до Коледа, Играчка Кален?

Коледен Адвент-Календар на Разсъмване 2022 година с 24 Меки Играчки, Адвент-Календар за Деца, Играчки за Пълнене на Отглеждане,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Хлюпики моти не са годни за консумацияМоля, НЕ слагайте в устата си.НЕ е подходящ за деца под 3 години.При прекомерно изстискване на боя за играчки mochi squishes може отвалиться.Когато те загрязнятся, тези меки играчки може веднага изплакнете с топла вода и сапун, или да използвате самозалепваща се лента за почистване.Адвент-календар идва в рамките на защитен джоба с всички невредим врати, просто го махнете, преди първото отваряне!. ? Безопасен материал премиум клас- меки играчки Mochi, изработени от висококачествен мек силикон, 100% нетоксични и не съдържат бисфенол А, меки и здрави, безопасни, както за деца, така и за възрастни. ? Коледен обратно броене "Адвент" - Обратно броене до Коледа - вълнуващо за децата.И един от начините да се засили очакването на празника - това е играчка адвент-календар!В този рождественском адвент-календар за децата има забавни изненади, скрити зад 24 врати, децата могат всеки ден да се получи малък подарък от чекмеджето, съответната дата в кутия.Това е идеалният празничен подарък за деца!. ? Очарователни играчки - 24 бр. различни очарователните мини-играчки моти, включително луната, снежинка, пиле, еднорог, елени, Дядо Коледа, снежен човек, мечка, катерица, октопод, костенурка, един слон, подаръчен пакет, коледна елха и така нататък, супер сладки и са подходящи за деца и възрастни, които обичат меки играчки моти. ⛄ Забавни сжимающие играчки - Тези сжимающие играчки невероятно меки и изключително приятни на допир, съвсем като желейная играчка.Стиснете soft squishy, за да се освободите от стреса, намаляване на тревожността, подобряване на концентрацията и притока на кръв ръце. ? Обърнете внимание - хлюпики Моти не са годни за консумация.Моля, НЕ слагайте в устата си.НЕ е подходящ за деца под 3 години.При прекомерно изстискване на боя за играчки mochi squishes може отвалиться.Когато те загрязнятся, тези меки играчки може веднага изплакнете с топла вода и сапун, или да използвате самозалепваща се лента за почистване.Адвент-календар идва в рамките на защитен джоба с всички невредим врати, просто го махнете, преди първото отваряне!.Готови ли сте за рождественскому карнавалу?.Готови ли сте за малък подарък за децата?.Готови ли сте за обратния отсчету дни до Коледа?.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини