• New
Cabilock 300 Бр Метална Кука Коледен Празничен Украшение Куки Всички Сезони Канавката Лек Клип На Коледна Украса Куки Метални Закачалки Тежки Метални Декоративни Куки ?

Cabilock 300 Бр Метална Кука Коледен Празничен Украшение Куки Всички Сезони Канавката Лек Клип На Коледна Украса Куки Метални

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Неръждаема стоманаПразнична окачване на куки : Куки с коледните орнаменти.Изработен от висококачествена неръждаема стомана и е достатъчно практичен за употреба.Стоманена струнен светлинна кука : Кука с уникален коледните орнаменти, лесен и преносим.s-образни куки за дърво : [Брой]- 150 броя закачалки с орнаменти в опаковка, по петдесет цвята на всеки.Цветове и количества, достатъчни за използване на различни фестивали или замяна.Куки за украшения : Изработени от материал, който гарантира качество и дълготрайност.Куки за декорация на партита : Закачалки за коледна украса във формата на спирала, прости и преносими.Списък на пакетите 300 x куки Характеристики - Свеж цвят лесно се интегрира с коледна елха, като придава на вашето декорация по-привлекателен вид на скоба за гирлянди. - Материал : Кука от неръждаема стомана за коледни топки за елха с Размер : Приблизително 3,00 X1,00 X0,30 см; 1,18 X0,39 X0 Декоративни окачени на куки. - за окачване коледна украса, украса за партита и цветни аранжировки на куки за коледната елха. -Забележка : по 50 бр. всеки от златни/сребърни/жълти метални телени куки, закачалки за бижута - много полезни приспособления за декорация на вашите дрънкулки, което спестява много място на куката за коледната елха. - Закачалки с коледните орнаменти във формата на спирала, прости и преносими куки за коледни електрически крушки. - Цвят : Скоби за градински закачалки в различни цветове - Изработени от качествен материал, достатъчно силни, за да задържат най-добрите си украса на декоративни куката.Информация за стоки Куки от метална тел, закачалки с орнаменти, приятен декоративен аксесоар за Деня на Свети Валентин, ангажимента, Коледа и други фестивали и вечеринкам.Украса за коледната елха на Този окачен на кука за коледната елха е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.Кука за венец - перфектен помощник за да придадат по-красив вид на вашия декорация.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини