• New
Луксозен Селски Начало Декор С Коледна Снежна сцена, Селска къща, Мини-Селски къщички, Миниатюрни къща, Осветена Коледна маса, Централните бижута (без батерии) Коле?

Луксозен Селски Начало Декор С Коледна Снежна сцена, Селска къща, Мини-Селски къщички, Миниатюрни къща, Осветена Коледна

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Лесен за управление и използване, поставете го на масата, по протежение на коридора, на коледната елха и т мини-коледно село.Чудесен завършек за празнични развлечения, украсете къщата на празничната атмосфера.Перфектното бижу за Коледа, коледна партита и т. коледен мини-къщичка.Висока производителност, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време. миниатюрни мини-градина на къща.Изработен е от качествена смола, трайни и безвреден.аксесоари за приказна къща.Лесен за управление и използване, поставете го на масата, по протежение на коридора, на коледната елха и т. мини-коледно село.Чудесен завършек за празнични развлечения, украсете къщата на празничната атмосфера.Перфектното бижу за Коледа, коледна партита и т. коледен мини-къщичка.Висока производителност, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време. миниатюрни мини-градина на къща.Изработен е от качествена смола, трайни и безвреден.аксесоари за приказна къща.Описание искате да прекарате една незабравима Коледа и изненада гостите си?Ако отговорът е да, тогава може да се помогне на този предмет, който е изработен от висококачествен материал за трайност и употреба.Прекрасен и креативен дизайн на дома подчертава празнична атмосфера.Характеристики Материал : смола - Размер : 9, 50 X9,50 X5,00 см 3, 73 X3, 73 X1, 97 инча - Забележка : За да направите мини къщички нужда от три батерии тип ААА, и батерия в комплекта не е включена. - Прекрасен мини-къщичка с коледните модел за създаване на празнична атмосфера. - Изработен от висококачествени полимерни материали, с уникален външен вид, добра работа. - Има различни модели, и вие ще получите салон в най-кратки срокове. - Можете да го поставите на маса или на прозореца. - Идеален за домове, магазини, кафенета, офиси и други прекрасни бижута, е и прекрасни подаръци за семейството и приятелите си.- Цвят : Коледен къща D. Размер : 9,5 X9,5 X5 виж Предпоставка включва 1 х коледна декоративна къщичка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини