• New
Водоустойчив Коледно Дърво с Подсветка, USB Голям Коледа Орнамент RGB Светодиоди Светлинно Украса За вътрешно и Външно Ползване за Коледното Домашни Партита Сватбен?

Водоустойчив Коледно Дърво с Подсветка, USB Голям Коледа Орнамент RGB Светодиоди Светлинно Украса За вътрешно и Външно Ползване

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

⭐【Украса на фестивала】 Този led лампа на дървото в стил бонсай е много подходящ за всички видове празнична украса, той може да създаде друга атмосфера на фестивала и топла обстановка ⭐【Красив дизайн】 Има 3 размера на лампа за коледната елха : 1,2 м /3,9 фута, 1,5 m/4,9 фута, 1. Осветите вашето Коледа с помощта на този коледната украса на открито!. ⭐【RGB dimmable】 дистанционно управление, различни цветове на светлината може свободно да се сменят.Елегантни светлините на коледната елха ще създаде за вас е много романтична атмосфера по време на фестивала. ⭐【Добро качество】 led лампа за дърво, се състои от led крушки, подкрепено от железните крака, звезден купол.Led лампи не ще отделят топлина в продължение на дълго време. ⭐【Идеален подарък】 като подарък за вашите приятели и семейство.Това ще позволи на вас и вашето семейство да се насладите на почивка и ще даде нов цвят на семейната хармония.Отличен за демонстрация на открито или на закрито, например, в двора, на тревата, в градината, на оградата, на площада, в кафенета, в търговския център, за Коледа. ⭐【Украса на фестивала】 Този led лампа на дървото в стил бонсай е много подходящ за всички видове празнична украса, той може да създаде друга атмосфера на фестивала и топла обстановка. ⭐【Красив дизайн】 Има 3 размера на лампа за коледната елха : 1,2 м /3,9 фута, 1,5 m/4,9 фута, 1. Осветите вашето Коледа с помощта на този коледната украса на открито!. ⭐【RGB dimmable】 дистанционно управление, различни цветове на светлината може свободно да се сменят.Елегантни светлините на коледната елха ще създаде за вас е много романтична атмосфера по време на фестивала. ⭐【Добро качество】 led лампа за дърво, се състои от led крушки, подкрепено от железните крака, звезден купол.Led лампи не ще отделят топлина в продължение на дълго време. ⭐【Идеален подарък】 като подарък за вашите приятели и семейство.Това ще позволи на вас и вашето семейство да се насладите на почивка и ще даде нов цвят на семейната хармония.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини