• New
Съраунд Украса от Вълна, Филц на стената на детската стая, Украса От Чувствах Главата на Животното, Украса От чиста Вълна, Филц, Ръчно изработени (Лисица)

Съраунд Украса от Вълна, Филц на стената на детската стая, Украса От Чувствах Главата на Животното, Украса От чиста Вълна,

Оценка на продукта:
BGN 43.00

Сума
В магазина

Филц 1 - Висококачествени материали и качеството на изработка : вашето стенно украшение, изработени ръчно с акцент върху всеки детайл.Ние избираме чувствах плат и текстурные елементи, за да добавите детето на пространството изтънченост. 2 - Стимулируйте детско творчество : създайте идеалното място, където вашите деца могат да прекарат първите си дни, стимулируйте играта и въображението.Този сладък ivanka dimitrova ще стане на фона на много вълнуващи приключения. 3 - Чисти ръчно шиене на Всички детайли са изработени от ръчен шев. 4-здрав и издръжлив, ако ще е правилно да се грижим за него, той ще ви съпътстват дълго време!. 5 - Към гърба на самите бяха прикачени войлочное D-образен пръстен, че е много просто.Лесното позициониране с помощта на куки.Стенни декорации от филц са пришити ръчно работницами фабрика Ruizhen.Всеки продукт ние сме инвестирали нашата любов към децата и са създали различни мультяшные форми на животни, с реалистичен дизайн, които ще изпълни вашата детска стая атмосфера на естественост.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини