• New
jojofuny Decor Ретро Вечен Тенис на Орнамент за Украса на Борда Напомняне Коледен Празник Селска Къща Дървена Адвент Коледен Тенис на Фестивал Diy Wooden Блок на Селски Табел?

jojofuny Decor Ретро Вечен Тенис на Орнамент за Украса на Борда Напомняне Коледен Празник Селска Къща Дървена Адвент Коледен

Оценка на продукта:
BGN 5.95

Сума
В магазина

МДФЦентралната украса на работния плот : С красив външен вид и широк спектър от приложения, подходящи за празник Ейд или в други дни.Коледен дървен календар за обратно броене : Това украшение е много подходящ за празнична украса, както и може да се използва като тапицерия на мебели в стаята.Коледен дървен календар : добър предмет за украса на стаята, който може да се постави в дома, за да направите стаята си по-привлекателен.Календарни блокове : : ) Лесни за поставяне и използване, ви позволяват да разгърнете своя творчески потенциал, да води обратно броене важните дни.Централните елементи на коледната трапеза : : ) Този орнамент е добър за празнична украса, както и може да се използва като тапицерия в стаята.Списък на пакетите 1 x адвент-календар Характеристики -Цвят : Централната част на работния плот, цвета на дървото. - Това е добър предмет за украса на стаята, който може да се постави в дома, за да направите стаята си по-привлекателен 24-дневен дървена Адвент-календар. - Един забавен начин да ви доведе до екстаз, когато се пристъпи към деревянному адвент-календар "Важен момент". -Материал : МДФ календар за обратно броене със собствените си ръце.75 инча вечен адвент-календар. - Тема Рамадан с нежен външен вид може да се превърне в грандиозно избор на подарък за вашето семейство или приятели, в специални дни оформяне на адвент-календар. - Използването на надеждни материали, MDF, отлично качество на изработката, по-гладки ръбове, този календар може да се използва в продължение на дълго време. Настолен календар. - Лек от теглото, компактен по размер, вечен настолен календар може да се постави върху плот, рафт, офис безработица и така нататък, за да повдигне настроението ви.Информация за стоки Централните елементи на коледната трапеза Лесно да поставите навсякъде, където искате, и те са удобни за употреба, подходящи за украса на дома, хол, спалня, магазин, кафене и т. Коледен дървен календар за обратно броене Е украса календар за обратно броене, изработени от МДФ, празнично и практично.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини