• New
Topper за Коледно Gfilay, Въртящи се 3D Проектор под формата на Снежинки, Topper за Коледната Елха във формата на Ангел с Подсветка, Topper за Коледната Елха във формата на Ангел ?

Topper за Коледно Gfilay, Въртящи се 3D Проектор под формата на Снежинки, Topper за Коледната Елха във формата на Ангел с Подсветка,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Красива и елегантнаБлестящ topper за коледно лесно се вмъква в контакта и здраво се държи на върха на коледната елха съвсем не се навежда. Върхът на проектор под формата на снежинки на дървото : цвят на подсветката се променят, ако ще използвате връхчета за colorization проектор в различни цветове, колкото по-кратък е вашата елха / по-горе тавани, толкова по-широк ще проекция във формата на снежинки.Въртящи проектор е гъвкав, така че имате възможност да прожектират също така и на стената и прозореца. Топперы за коледната елха с подсветка : Topper за коледната елха с въртяща проектор ясно проектира динамични снежинки на тавана, фигура "падащи снежинки" е много приятна и релаксираща за наблюдение, което прави коледна елха е по-привлекателна. светлинно шоу на тавана - това е супер готино.Осветени дървета за декорация вътре. Високо качество : Topper за коледната елха е изработен от екологично чист PVC, здрав и стабилен.Кабел и конектор здрави и дебели.Просто включете захранващия адаптер, topper за дърво ще работи, е безопасна за употреба.9 инча, идеален за по-голяма част от коледната елха. Празнична украса : Използва се като топпера за коледната елха, украса на плотове или детска въртящи led нощни лампи-проектор.Украса за коледната елха с подсветка - един чудесен подарък за близки, приятели и деца.Ако търсите topper за коледно, това е идеалният избор, topper за коледната елха с въртяща проектор проектира фигура движещи се снежинки върху тавана, светлинно шоу на тавана - това е супер готино, че прави коледна елха е по-привлекателна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини