• New
[Timer] 2 опаковане на коледни декоративни гирлянди под формата на снежинки, само на 60 led 26-футови приказни гирлянди за спални, градина, дом, захранван с батерии, Украса ?

[Timer] 2 опаковане на коледни декоративни гирлянди под формата на снежинки, само на 60 led 26-футови приказни гирлянди

Оценка на продукта:
BGN 5.63

Сума
В магазина

[2 опаковки, общо 26 фута 60 led коледни гирлянди под формата на снежинки] В комплекта са включени 2 опаковки, всяка по 13 фута 30 led коледни гирлянди под формата на снежинки, общо 29 фута 60 светодиодаВсяка снежинка е с размер 1,6 инча, с разстояние между светодиодите 5,5 инча. На разположение 2 цвята осветление : студен бял / топло бял. [С функция таймер] Просто включете отделението отделение с бутон за "Таймер", той ще свети в продължение на 6 часа и след това автоматично ще се изключи, храна отново ще се включи след 18 часа.Той ще се повтаря всеки ден, докато не се превключи в положение "Изкл. [Работи на батерии 3 AA] За хранене коледни гирлянди се изисква батерия 3 AA (не е включен в комплекта).С постоянно включен режим на осветление.Ниско напрежение и ниска честота, както и спестяване на енергия.Не е нужно да се притеснявате за това, че той да стане след продължително използване, безопасен за деца и домашни любимци. [Гъвкави и издръжливи на употреба] Тези коледни гирлянди са изработени от PVC и мек, гумен материал, и те могат сами да се огъват във всяка форма, която ви харесва.Тел прозрачни, за да могат да отразят коледа вътрешен, и външен интериор. [Коледен декор] Коледни светлини във формата на снежинки, можете да използвате за коледна украса на закрито и на открито, за коледната елха, камина, стая, стрехи, прозорци, веранда, ограда, беседка, зеленина, на къмпинг, на входната врата, вътрешен двор, фотостены, малко коледно дърво, кола, спални, стени и т. Забележка : осветлението е водоустойчив, но калъф за батерията -не. [2 опаковки, общо 26 фута 60 led коледни гирлянди под формата на снежинки] В комплекта са включени 2 опаковки, всяка по 13 фута 30 led коледни гирлянди под формата на снежинки, общо 29 фута 60 светодиода.Всяка снежинка е с размер 1,6 инча, с разстояние между светодиодите 5,5 инча. На разположение 2 цвята осветление : студен бял / топло бял. [С функция таймер] Просто включете отделението отделение с бутон за "Таймер", той ще свети в продължение на 6 часа и след това автоматично ще се изключи, храна отново ще се включи след 18 часа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Изтребител Рак Подарък на жените Украсата на Елхата Украшение на Информираността за рака на Кръгла Керамична Украса Коледен подарък

BGN 3.00

Размер : Размерът на тази коледна украса е 3 инча (8 см)Той идва с червено въже, която лесно се закача на ко�

Новини