• New
9 бр. Руски Ленти на федерална СЛУЖБА за сигурност КГБ, ивици Алфа на Руски специални части, Бродирани Руски Тактически Ленти за морал, Кука и контур (9 бр)

9 бр. Руски Ленти на федерална СЛУЖБА за сигурност КГБ, ивици Алфа на Руски специални части, Бродирани Руски Тактически Ленти

Оценка на продукта:
BGN 12.59

Сума
В магазина

Руски ленти, ивици ФСБ, ивици от КГБ, ивици Алфа, може да се кука на кука /шият към различни тактически рюкзакам, кепкам, шляпам, курткам; Руски ленти, ивици ФСБ, ивици от КГБ, ивици Алфа, ивици Федерална служба за сигурност, Руски специални сили, Русия, бродирани тактически ленти за морал, кука и контур. Отлична нашивка с бродерия на хартата, висококачествен полиестерен плат, здрав, против бръчки, не е гладка, не е лепкава, лесен за почистване;.Подходящ за различни случаи, активен отдих или за събиране, лесно запознат, може да бъде заменен по всяко време;. Поддръжка на настройките, моля да предоставите своите дизайнерски скици, цена по договаряне.Руски ленти, ивици ФСБ, ивици от КГБ, ивици Алфа, може да се кука на кука /шият към различни тактически рюкзакам, кепкам, шляпам, курткам;. Руски ленти, ивици ФСБ, ивици от КГБ, ивици Алфа, ивици Федерална служба за сигурност, Руски специални сили, Русия, бродирани тактически ленти за морал, кука и контур. Отлична нашивка с бродерия на хартата, висококачествен полиестерен плат, здрав, против бръчки, не е гладка, не е лепкава, лесен за почистване;.Подходящ за различни случаи, активен отдих или за събиране, лесно запознат, може да бъде заменен по всяко време;. Поддръжка на настройките, моля да предоставите своите дизайнерски скици, цена по договаряне.Руски ленти Ali Plus, ивици ФСБ, ивици от КГБ, ивици Алфа Федерална служба за сигурност, ленти специалните сили на Русия, бродирани тактически ленти за морал, кука и контур, с помощта на изискана технология, бродерия, това е перфектният аксесоар за индивидуална дрехи, лигавицата на кука за закрепване на тактически седалище уборам и екипировка, можете да го прилагате на една кука и линия или шият дрехи, раници, шапки и друг текстил за дрехи, шапки и други съоръжения за дрехи.Покажете уникалност на себе си! 【Характеристика на продукта】 Изискана технология бродерия, идеална облекло и лични аксесоари; Превъзходна нашивка с бродерия на хартата, висококачествен полиестерен плат, здрав, не се колебае, не гладится, не липнет, лесен за почистване; Подплата с кука за закрепване на тактически седалище уборам, дрехи и рюкзакам; Лесно е запознат, може да бъде заменен по всяко време; Подходящ за мъже, жени и деца, подходящ е за празници, годишнини, паради и най-различни други случаи, активен отдих или колекционерска хоби; Подкрепа за настройки, клиентите могат да предостави свой собствен дизайн, рисуване и производство (цените, които се обсъждат отделно).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини