• New
VALICLUD Home Decor Начало Декор 20 броя Коледни Обувки От Пяна под формата На обувки за бродерия със Собствените си ръце Украса За Партита, за да проверите за Бродерия Центр?

VALICLUD Home Decor Начало Декор 20 броя Коледни Обувки От Пяна под формата На обувки за бродерия със Собствените си ръце

Оценка на продукта:
BGN 19.38

Сума
В магазина

Материалът, от който са направени нашите коледни ботуши Размер : около 9 х 8,8 х 6 см /3,54 х 3,47 х 2,36 инча.Коледни ботуши може да се използва като развивающей играчки.Поролоновые обувки са подходящи за Коледа, на сватби, на Деня на Свети Валентин, детски душове и специални случаи.Децата могат да рисуват различни модели на обувки, за да развиват своите творчески способности, практически умения и въображение.Отличен избор за подарък на приятели, семейство, деца, които обичат да занаяти собствените си ръце. Коледни обувки от пяна под формата на обувки за бродерия направи си САМ Украса за партита, за да проверите за бродерия Характеристики Материал : Нашите коледни ботуши, изработени от. Размер : около 9x8,8x6 см /3,54x3,47x2,36 инча.Коледни ботуши може да се използва като развивающей играчки.Обувки от стиропор са идеални за Коледа, сватби, Деня на Св. Валентин, детски душове и специални случаи.Децата могат да рисуват различни модели на обувки, за да развиват своите творчески способности, практически умения и въображение.Добър избор за подарък на приятели, семейство, деца, които обичат да занаяти собствените си ръце.Пратката включва 20 бр. коледни обувки от пяна под формата на обувки за бродерия "Направи си сам", украса за партита, аксесоари за бродерия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини