• New
Смътно 4 бр. Железни Ивици във формата на Хавайска Китара Ukulele, Бродирана Апликация на Плат, Ремонт на Пластира, Пришитая Нашивка, Чар, направи си САМ, Шевни Изделия з?

Смътно 4 бр. Железни Ивици във формата на Хавайска Китара Ukulele, Бродирана Апликация на Плат, Ремонт на Пластира, Пришитая

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

? Ленти с бродерия на хавайска китара : Висококачествена нашивка, която може да проглаживаться при нагряване, за да якета, панталони, жилетка, костюм, шапка, раница или ремонт на любимите си дрехиНаправете си дрехи по-модерен !!!. ?ЛЕНТИ с аппликацией на хавайска китара : може да се глади желязо или шият върху полиестер / памук тъкан. в тази нашивку не поставяйте гореща ютия директно на нашивку, гладьте отвътре навън. ?Ленти за хавайска китара : Размер на 6,80 X3,05 X0,50 см.//2,67 X1,20 X0,20 инча; Осъществяване включва : 4 бр. ленти с бродерия на хавайска китара. ?НОВОСТ, нашивка за шиене на ДРЕХИ : износостойкая, не избледняват и не променя цвета си.Уникален стил, пълен с дизайн.Декоративни ивици за дрехи, многофункционално и приятно фасона, даващ на вашето заедно стил и елегантност. ? АПЛИКАЦИЯ с бродерия със собствените си ръце : Този предмет може да се шият или на път, но въпреки това ние препоръчваме да се гали на място, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност. ? Ленти с бродерия на хавайска китара : Висококачествена нашивка, която може да проглаживаться при нагряване, за да якета, панталони, жилетка, костюм, шапка, раница или ремонт на любимите си дрехи.Направете си дрехи по-модерен !!!. ?ЛЕНТИ с аппликацией на хавайска китара : може да се глади желязо или шият върху полиестер / памук тъкан. в тази нашивку не поставяйте гореща ютия директно на нашивку, гладьте отвътре навън. ?Ленти за хавайска китара : Размер на 6,80 X3,05 X0,50 см.//2,67 X1,20 X0,20 инча; Осъществяване включва : 4 бр. ленти с бродерия на хавайска китара. ?НОВОСТ, нашивка за шиене на ДРЕХИ : износостойкая, не избледняват и не променя цвета си.Уникален стил, пълен с дизайн.Декоративни ивици за дрехи, многофункционално и приятно фасона, даващ на вашето заедно стил и елегантност. ? АПЛИКАЦИЯ с бродерия със собствените си ръце : Този предмет може да се шият или на път, но въпреки това ние препоръчваме да се гали на място, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини