• New
Криволичещ владетел на Biser Baraldi Longarm за шевни машини Longarm - шаблон за Дизайн антични шевни Freemotion, проекти по лоскутному шиене, бродерия, сшиванию дебелина 1/4 инч - Разм?

Криволичещ владетел на Biser Baraldi Longarm за шевни машини Longarm - шаблон за Дизайн антични шевни Freemotion, проекти

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

➰ ИДЕАЛНА ВИДИМОСТ - Нашите шаблони за капитониране проектирани за максимална визуализацияВъпреки светло син оттенък, вие ще бъдете добре, за да видите плат, така че да можете без колебание са идеални за провеждане на конци. ➰ ПРОЕКТИРАНИ ЗА ТРУДНИ РАБОТИ - Изрязани от траен 3 мм прозрачен светло син акрил, нашите шаблони за капитониране freemotion издържат на високи изисквания.Това са инструменти, на които можете да разчитате, когато работите с лоскутным одеяло за години напред. ➰ ИЗВИВАЙТЕСЬ, НЕ се колебайте - кажете сбогом с отбелязване на сандвич и корекция на грешки.Нашият модел е лесен за използване с помощта на линийка.Това е толкова просто, като следвате инструкциите и да се върти инструмент!. ➰ БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ - да Бъдат креативни в хода на работата, като използвате нашия модел за капитониране меандър.Вие ще можете да създадете красиви модели, просто по-различно поставяне на линия. ➰ НАПРАВЕНО ЗА КВИЛТЕРОВ - производство на Biser Baraldi разработен с опит и точност, за да направи квилтинг по-приятно и лесно за всички.Нашите продукти никога няма да ви разочарова, си одеяла също. ➰ ИДЕАЛНА ВИДИМОСТ - Нашите шаблони за капитониране проектирани за максимална визуализация.Въпреки светло син оттенък, вие ще бъдете добре, за да видите плат, така че да можете без колебание са идеални за провеждане на конци. ➰ ПРОЕКТИРАНИ ЗА ТРУДНИ РАБОТИ - Изрязани от траен 3 мм прозрачен светло син акрил, нашите шаблони за капитониране freemotion издържат на високи изисквания.Това са инструменти, на които можете да разчитате, когато работите с лоскутным одеяло за години напред. ➰ ИЗВИВАЙТЕСЬ, НЕ се колебайте - кажете сбогом с отбелязване на сандвич и корекция на грешки.Нашият модел е лесен за използване с помощта на линийка.Това е толкова просто, като следвате инструкциите и да се върти инструмент!. ➰ БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ - да Бъдат креативни в хода на работата, като използвате нашия модел за капитониране меандър.Вие ще можете да създадете красиви модели, просто по-различно поставяне на линия. ➰ НАПРАВЕНО ЗА КВИЛТЕРОВ - производство на Biser Baraldi разработен с опит и точност, за да направи квилтинг по-приятно и лесно за всички.Нашите продукти никога няма да ви разочарова, си одеяла също.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ СТЕГАНЫМ ОДЕЯЛО на BISER BARALDI Дължина : 5 3/4" (5,75 инча) Ширина : 5 3/4" (5,75 инча) Височина : 1/4 " (0,25 инча) Поръчайте си сега! -Извилистость - един от най-красивите модели в квилтинге, но да може да бъде лесно.Прекратяване на юргани изглеждат така, сякаш в техните шевове са инвестирани, не чак толкова много внимание.И въпреки че може да е истина, че шаблонът обикновено случаен, това не означава, че той не е сложен.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини