• New
Машина за производство на копчета IRONWALLS 2,25 инча / 58 мм, Машина За изработване на Щифтове за бутоните, без да инсталирате, Натиснете перфоратор за икони с 200 бр. Металн?

Машина за производство на копчета IRONWALLS 2,25 инча / 58 мм, Машина За изработване на Щифтове за бутоните, без да инсталирате,

Оценка на продукта:
BGN 31.49

Сума
В магазина

Монтаж не се изисква, може да се пристъпи към ваш проект със собствените си ръце, след като получите вашето устройство за производство на иглиПодобрява точността и ефективността на производство на значки и ви помага по-добре да се позиционира.Това е устройство за вземане на възглавница е с ергономична дръжка, удобен захват и елегантен механичен лагер, което прави процеса на вземане на пинове по-бързо и лесно. Гладка повърхност.Много здрав, това е лесно да се прекъсне.С остра и силна обратна страна.Изработен от висококачествен PVC материал.Защитени от атмосферни влияния и водоустойчив.Можете да рисувате любимия си модел директно на хартия.Или пък можете да изберете своята любима снимка или снимка и след това ги нарежете на подходящ размер с помощта на кругорезки (включени в комплекта). 【Комплектная машина за пресоване на бутоните】 машина за производство на игли за бутоните IRONWALLS 58 мм в комплекта са включени машина за изработване на възглавница, 200 бр. метални капачки за бутони, 200 бр. пластмасови долния основания за възглавница, 200 бр. прозрачно фолио, на 200 бр. чиста хартия, 1 бр. нож за производство на кръгове, 2 бр. гаечных ключове.Няма нужда за закупуване на някакви други аксесоари, можете да започнете своето пътуване за производство на игли със собствените си ръце, след като получите вашето устройство. 【Тежкотоварни пластмасова машина за изработване на икони】 Тази машина за изработване на икони 2.25 " е изработена от пластмаса с висока твърдост и ниско тегло, се различава ярко син корпус, машини, дълъг живот, му е трудно да се прекъсне.Освен това, той е по-лек, отколкото машина за производство на метални копчета, която е удобна за употреба и да споделят удоволствието от diy с приятели. 【Лесно управление】 Не е необходима сложна инсталация, просто поставете аксесоари за бутоните икона на свой ред, да кликнете върху бутона, красива и уникална икона с игла е готов.Всички процеси са прости и не изискват усилия, удобни за потребители на всички нива. 【Управляемият планина висока точност】Обновената машина за пресоване на щифтове в роторном стил не само повишава ефективността и точността, но и помага по-добре да си позиция, е идеален за вземане на перфораторов за деца, начинаещи или опитни хора, да се съберем и да се наслаждавате на процеса на самостоятелно производство. 【Универсален комплект за производство на игли за копчета】 Тази комплектная машина за изработка на икони е идеално средство за извършване на различни игли със собствените си ръце за училище / офис дейности, именни картички, сувенири, подаръци за Деня на благодарността, коледа, подаръци.Чудесен подарък за приятелите си, децата или учениците да развият своите творчески способности и практически умения. 【Комплектная машина за пресоване на бутоните】 машина за производство на игли за бутоните IRONWALLS 58 мм в комплекта са включени машина за изработване на възглавница, 200 бр. метални капачки за бутони, 200 бр.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини