• New
MEEDEE Дъгова Тюлевая лента, 6 цвята на Ролка Тюлевой тъкан, Дъгова Макара, Лента за опаковки, Сватбени Украси, Украси за партита, опаковъчна хартия, Пола, Рокля (6 инча н?

MEEDEE Дъгова Тюлевая лента, 6 цвята на Ролка Тюлевой тъкан, Дъгова Макара, Лента за опаковки, Сватбени Украси, Украси за партита,

Оценка на продукта:
BGN 8.49

Сума
В магазина

? В асортимент : широчина 6 инча, всяка ролка 25 ярда на макарата, само на 150 метра ? Пастелни нюанси : 10 на най-популярните ярки цветове като корал, розов, лавандула, мента, жълто и светло синьо.С този красив класически цвят пластична дъгова теми ще имате достатъчно лента за всеки повод, бижута парти с единорогом, сватбени събития, на детската душа, тайна букети или на проекта за опаковане на подаръци!. ? Опаковка за кладенци : Всички ленти са опаковани в пластмасова макара и се съхранява в найлонова торбичка, удобен за използване и защитава по го от замърсяване.Тюлевая лента ярки нюанси на тъканта, лентата е красива, мягка и элегантна, с леко обрязан ръба.Можете да го използвате за опаковане на подаръци, поли-опаковки, чалми с участието на тролове, бантов за коса, бантов за торти, бродерия, булчински букети, проекти за домашен декор, украса, торти, маса и празнична украса. ? Широко приложение : Красиви, меки и елегантни тюлевые лента са подходящи за шивашки рокли-опаковки, украса на дрехи, костюми и аксесоари.Може да се използва и за детски неща, кукольной дрехи, кръпки, рейнбоу празничен венец, венец рожден ден, декорация за кексчета, подарък кошници, гирлянди, diy от ленти, аксесоари за домашни любимци, scrapbooking.Ще намерите безкрайни заявление за декорация на всякакъв вид събития. ? Специално забележка : Тези ярки и истински цветове, както е показано на фигура, всички снимки са професионално създадени в студиото, но може да се появи изкривен на екраните на компютри и смартфони.Ако нашият продукт не отговаря на вашите очаквания, ние можем на 100% да възстанови стойността на покупката.Весела изработване!. ? В асортимент : широчина 6 инча, всяка ролка 25 ярда на макарата, само на 150 метра. ? Пастелни нюанси : 10 на най-популярните ярки цветове като корал, розов, лавандула, мента, жълто и светло синьо.С този красив класически цвят пластична дъгова теми ще имате достатъчно лента за всеки повод, бижута парти с единорогом, сватбени събития, на детската душа, тайна букети или на проекта за опаковане на подаръци!. ? Опаковка за кладенци : Всички ленти са опаковани в пластмасова макара и се съхранява в найлонова торбичка, удобен за използване и защитава по го от замърсяване.Тюлевая лента ярки нюанси на тъканта, лентата е красива, мягка и элегантна, с леко обрязан ръба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини