• New
Г-н Домат Дръжка Дрехи Шило Комплекти за Шиене на Инструменти за Ръчна Работа САМ Stitcher Коническое Кожевенное Занаят Ромбовидное Шило Инструмент за фабрика за щаве?

Г-н Домат Дръжка Дрехи Шило Комплекти за Шиене на Инструменти за Ръчна Работа САМ Stitcher Коническое Кожевенное Занаят Ромбовидное

Оценка на продукта:
BGN 7.32

Сума
В магазина

✔ Качествен материал : Кожа шило изработено от здрава стоманена игла и качествена твърда дървена дръжка ✔ Измерване : обща дължина шила за царапания е прибл. 11,5 см / 4,5 инча, дължина на иглата е около 3 см. ✔ Практичен дизайн : шила за драскотини, покрити с дървена дръжка, им е лесно да се запази, и да се чувствате комфортно по време на работа; Игла заостренная, което позволява лесно продевать конци или пробиване на предмети с ръчен трион или стамеской, не като движите по дъската. ✔ Функция : Устройство за пробиване на дупки подходящи за пробиване на кожата, дрехи, хартиени занаяти и т. ✔ Приложение : Идеално за употреба в шиене, ръчна работа по штамповке, апретиране на кожа и т. ✔ Качествен материал : Кожа шило изработено от здрава стоманена игла и качествена твърда дървена дръжка. ✔ Измерване : обща дължина шила за царапания е прибл. 11,5 см / 4,5 инча, дължина на иглата е около 3 см. ✔ Практичен дизайн : шила за драскотини, покрити с дървена дръжка, им е лесно да се запази, и да се чувствате комфортно по време на работа; Игла заостренная, което позволява лесно продевать конци или пробиване на предмети с ръчен трион или стамеской, не като движите по дъската. ✔ Функция : Устройство за пробиване на дупки подходящи за пробиване на кожата, дрехи, хартиени занаяти и т. ✔ Приложение : Идеално за употреба в шиене, поделках ръчно изработени за пробиване, шалове кожата и т. Качествен материал : Шила, направени от висококачествено дърво и метал, трайни и устойчиви на ръжда, осигуряват дълъг срок на използване.Материал : дърво и метал съдържание на Пакета : 1 х шило с дървена дръжка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини