• New
Swpeet 206 Комплекти люверсов за люверсов 1/4 инча - 6 мм, в продуктова гама с инструмента за инсталация, включително гума на Лек мек чук, комплекти метални люверсов, обувк?

Swpeet 206 Комплекти люверсов за люверсов 1/4 инча - 6 мм, в продуктова гама с инструмента за инсталация, включително гума

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

★ Че получавате В този комплект вие ще получите 200 комплекти ассортиментных люверсов за люверсов 1/4 инча - 6 мм с инструмент за инсталиране на 6 бр, всеки набор от люверсов включва люверс и миене. Инсталационния инструмент, състоящ се от основа, перфоратор и инсталационния инструмент, 1 бр. чук, 1 чифт гумени глави.Толкова много теми може да отговори на всички битови нужди. ★ Люверсы Люверс Лесно да се съхранява - Бронзови люверсы 6 мм на Всеки набор от люверсов включва 2 части : люверс и миене.Такова голямо количество, могат да се погрижат за вашите ежедневни нужди.Те са поставени в пластмасови и прозрачна кутия за съхранение, за да им е удобно да се съхранява и транспортира.Ще се радвате на този комплект, както и разнообразие от цветове, което го прави забавно допълнение към другите ми люверсам. ★ С инструменти за инсталиране - Включително база, перфоратор и инсталационния инструмент, 1 бр. чук, 1 чифт гумени глави.Перфоратор можете да използвате, за да направите дупка в кожа на данните, кожени ремнях, дрехи, след това вкара го с чук, за да съберат 2 част втулок заедно. ★ С лек мек чук Rubbe - С два различни видове глави (една от твърда пластмаса и една от мека гума) този чук не поцарапает и няма да навреди на повърхността на вашия специален проект.Този чук гарантира, че всичко, върху което работите, ще бъдат изпълнени с голямо внимание и прецизност по отношение изпълнение на възложената ви работа. ★ Широко приложение - Лесният за използване набор от подложки, подходящи за обувки, дрехи, дантели, занаяти собствените си ръце, платно, tarps, палатки, тенти, кожени работи, както и за украса на вашите занаяти и т., кутия за съхранение с подвижна преграда за отделяне на тези офиси, в което удобно намиране на съответните компоненти. ▲ Swpeet 206 комплекти ассортиментных люверсов за люверсов 1/4 инча - 6 мм с инструмента за инсталация, включително гума на Лек мек чук, комплекти метални люверсов за обувки, за дрехи от кожа-плат ▲ ЗАЩО ИЗБРАХТЕ НАС? ♣ 1, Ще видите, че най-добрите ни гумен чук и пластмасов чук са опаковани в един.

Основни свойства

♣ Material:
Metal
♣ Type:
Eyelet and Grommets
♣ Color:
silver, gold, gunmetal, bronze. 60 sets per color
♣ Metal Grommets Size:
♣ Outsider diameter:
approx. 3/ 8 inch (10 mm)
♣ Insider diameter:
approx. 1/ 4 inch (6 mm)
♣ Barrel length:
1/ 8 inch (3 mm)
♣ Each grommet includes 2 parts:
a eyelet and a gasket
▲ Package included:
♣ 200Sets :
♣ 1Pcs :
♣ 1Pcs :
♣ 1Pcs :
♣ 1 Pair :
♣ 1Pcs :
♣ 1Pcs :
♣ Intotal 206Pcs:

Избор на купувачи

Новини