• New
Тулум - Кинтана РОО - Мексико, Iron печат на Прощалната знамето. Сувенири с нашивкой за пътуване в стил Деко за тениски, пуловери, или раницата си.

Тулум - Кинтана РОО - Мексико, Iron печат на Прощалната знамето. Сувенири с нашивкой за пътуване в стил Деко за тениски, пуловери,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

На пластира от шир на най-високо качество - най-добре смес от памук и полиестерни влакна Идеален размер за тениски, пуловери, или раницата си (добре седи отпред на раницата, тениска или пуловер).Всяка нашивка, снабден с уникални апликации и трайно лепило на гърба за залепване на желязо.Ивици на стопанските "Сбогом флаг" - това е емблематични елементи, изразяващи начин на живот, изпълнен с щастие от посещение на нови места.На пластира от шир на най-високо качество - най-добре смес от памук и полиестерни влакна. Идеален размер за тениски, пуловери, или раницата си (добре седи отпред на раницата, тениска или пуловер).Всяка нашивка, снабден с уникални апликации и трайно лепило на гърба за залепване на желязо.Ивици на стопанските "Сбогом флаг" - това е емблематични елементи, изразяващи начин на живот, изпълнен с щастие от посещение на нови места.Размери ивици : 1,5 инча височина и 2,36 инча Е идеален за тениски, пуловери или раница Easy предпоставка включва QR код за инструкции.Инструкции стъпка по стъпка 1. Загрейте ютията до 350 градуса по Фаренхайт (задръжте памук около пет минути, или докато той не стане) и поставете нашивку там, където искате, на материала. Поставете върха на пластира квадрат пергамент за екстракция или тънък плат.СЪВЕТ на КЕП : При гладене на вълнени или други деликатни материи използвайте влажна кърпа.Освен това, уверете се, че материята е влажна, а не чрез промокшая. Поставете ютията върху кърпа върху кръпка и много внимателно се прилага натиск в продължение на около 30 секунди.Оставете да изстине в продължение на пет минути. След това завъртете дрехи отвътре навън и прогладьте област за заплаткой, много лек натиск в продължение на 30 секунди.Това гарантира, че помощ ще бъде надеждно определен.Оставете повърхността да се охлади още пет минути, и процеса на проглаживания ще бъде завършен.Препоръки НЕ се отнасят наклеиваемые желязо кръпки на водоустойчива дождевиковую дрехи, вискозу, найлон, кадифе, акрил, кожа, винил или други плат с покритие, еластичност или чувствителност към топлина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини