• New
45 мм Ротационен нож с 5 бр. допълнителни остриета, Ергономична дръжка, Ролкови Нож с предохранителем за плат, кожа, Бродерия, Шиене, Капитониране, Текстилен Ротацион?

45 мм Ротационен нож с 5 бр. допълнителни остриета, Ергономична дръжка, Ролкови Нож с предохранителем за плат, кожа, Бродерия,

Оценка на продукта:
BGN 5.59

Сума
В магазина

Headley Tools се стреми да предостави най-икономични инструменти с високо качество и надеждни услугиНие се стремим към качество и предоставя много широко използваните инструменти за различни занаяти.Остриета са изработени от висококачествена стомана SKS-7, сверхострые и издръжливи повърхности, които може да нарежете няколко слоя плат едновременно.Подходящ за рязане на деним плат, винил, кожа, памук, хартия и други тъкани, внимателно и плавно, без излишни усилия, без незакрепленных ръбовете и прежди.Няма ниточек не остава, тъй като се реже лесно, чисто и бързо.Остро и трайно : въртящо се острие изработено от неръждаема стомана SKS7, то е много остро и трайно, което ще спести време.Идеален за рязане на няколко слоя плат, хартия, филц, винил и много други! без усилие, без незакрепленных ръбовете и прежди.Няма ниточек не остава, тъй като се реже лесно, чисто и бързо.Ергономичен 45-мм ротационен нож : Ергономична дръжка с мек заснемане за удобство от двете страни.Предотвратява приплъзване и намаляване на умората в ставите.Нож също могат да бъдат инсталирани от двете страни на ротационен нож, че е идеален както за дясна ръка, така и за левичари.Този ротационен нож и е съвместим с розови вълнообразни остриета.Конструкция с предохранительной бутон : Този удобен сачмен нож оборудван предохранительной бутон за заключване на острието.След като бутон предохранительной заключване инсталиран, ръкохватка спусъка куката не може да се използва.Дори едно дете може безопасно да се наслаждавате им под грижите на родителите си!Острието е красиво и безопасно да е, когато спусковая ръкохватка освободен.Какво получавате : Можете да получите 1 бр. въртящ се нож 45 мм + 1 бр. въртящо се острие, 5 бр. допълнителни сменяеми въртящи се режещи ножове, съхранявани в случай, че с тези ножове, за да можете да използвате дълго време.Това е лесен за употреба и смяна на острието.Пестите време : този 45-мм ротационен нож, подходящ за рязане на всички видове тъкани, хартия, кожи, scrapbooking, капитониране и за всички видове декоративно-приложното изкуство.Това е по-надежден и удобен инструмент, отколкото ножици, и в същото време спестява време. Това е идеалният инструмент за капитониране, шиене, scrapbooking, изработка на картички и други занаяти собствените си ръце!.Остро и трайно : въртящо се острие изработено от неръждаема стомана SKS7, то е много остро и трайно, което ще спести време.Идеален за рязане на няколко слоя плат, хартия, филц, винил и много други! без усилие, без незакрепленных ръбовете и прежди.Няма ниточек не остава, тъй като се реже лесно, чисто и бързо.Ергономичен 45-мм ротационен нож : Ергономична дръжка с мек заснемане за удобство от двете страни.Предотвратява приплъзване и намаляване на умората в ставите.Нож също могат да бъдат инсталирани от двете страни на ротационен нож, че е идеален както за дясна ръка, така и за левичари.Този ротационен нож и е съвместим с розови вълнообразни остриета.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини