• New
Тюлевый Ролка 6 инча x 200 ярда (600 метра) Тюлевая Лента Тюлевая Плат на Полата За Плот на Сватбени Декорации за Опаковане на Подаръци (Розов)

Тюлевый Ролка 6 инча x 200 ярда (600 метра) Тюлевая Лента Тюлевая Плат на Полата За Плот на Сватбени Декорации за Опаковане

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

✔ Дължина на всяка ролка тюл е на 200 метра, а широчината - 6 инча ✔Тюл на допир е малко по-здраво, което го прави по-стереоскопичным и изготовленным от 100% полиэстеровой прежда. ✔ От висок клас ролка тюлевой тъкани с красив дизайн под формата на мрежа с диаманти. ✔ Широко се използва за сватбена декорация, подарък опаковки САМ carft. ✔ Е лесен за използване, чудесно за създаване на бижута. ✔ Дължина на всяка ролка тюл е на 200 метра, а широчината - 6 инча. ✔Тюл на допир е малко по-здраво, което го прави по-стереоскопичным и изготовленным от 100% полиэстеровой прежда. ✔ От висок клас ролка тюлевой тъкани с красив дизайн под формата на мрежа с диаманти. ✔ Широко се използва за сватбена декорация, подарък опаковки САМ carft. ✔ Е лесен за използване, чудесно за създаване на бижута.Състояние : Добро качество на Размер на всяка ролка тюл : около 6 см ширина и 200 ярда дълъг.Компонент : тюл от 100% полиестер, на допир е малко твърд.Украса за случая : може да се използва за най-различни специални случаи като сватбен декор, семеен банкет, рожден ден и т. Това ще ви помогне да създадете романтична атмосфера, хората да се чувстват по-комфортно и щастливо.Проект "Направи си сам", например, craftproject, можете да ги използвате за подарък опаковки венец, декорация на поли за масата.С това тюлем лесно да се работи, можете да направите всичко, което пожелаете, в зависимост от вашите различни нужди.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини