• New
20pcs Железни ивици с участието на Делфини, Бродирана Нашивка, Иконата за дрехи с Животни, Апликация Направи си сам, Ленти за дрехи, Апликация за Шиене или на Ютия върх?

20pcs Железни ивици с участието на Делфини, Бродирана Нашивка, Иконата за дрехи с Животни, Апликация Направи си сам, Ленти

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Sew или проглаженные кръпки】топлинно запечатване залепваща основа позволява шият или гладене на всякакви тъкани; Освен това, кръпки, които се свалят лесно, можете да ги понесе и да се използва отново 【Широко приложение】 чудесно за тениски, поли, дънки, жилетки, шапки, раница, дрехи, пердета, възглавници, шал, завивки и т. Ярки ивици ще допринесат за вашия приятел, и семейството си по-забавно. 【Ремонти или декорация】Можете да използвате тези петна за гладене, за да прикрие дефекти на дрехи или просто за украса със собствените си ръце. 【Една чудесна идея за подарък】 Подходящ за всички поводи за подарък за рожден ден, подарък за коледа, подарък за деня на благодарността, подарък за рожден ден, подарък за майка, подарък за Деня на бащата, баба, украса за ежедневна костюм и т. Ярки ивици ви правят специален и неповторим. 【Мультяшная форма на делфини】 Скъпа мультяшная форма на делфини дълбоко обичан от възрастни и деца.Отличен за декоративни облицовки, за да помогнете на бебето да се открояват и да обичат повече делфини.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини