• New
100 БРОЯ Пластмасови Метална Лента за моста на носа, 10 см Двойна Моющаяся Тел за носа, Регулируеми Гъвкави Скоби За тел за Плосък нос, Ленти с Пластмасово покритие, Въ?

100 БРОЯ Пластмасови Метална Лента за моста на носа, 10 см Двойна Моющаяся Тел за носа, Регулируеми Гъвкави Скоби За тел

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

✔️ Моющаяся пришивная тел за моста на носа - Тези проводници за моста на носа са оборудвани с двойна метална тел вътре и увита висококачествена пластмаса, която е предназначена за шиене или да вмъкнете, може да се переНе е нужно да се свали продукт, преди миене. ✔️ Гъвкав материал премиум клас- Нашата тел за моста на носа е изработен от двухжильной метална жица вътре и се навива на висококачествена пластмаса, суперлегким, мек, антикоррозийным, безвреден за кожата, лесно се огъват. ✔️ Един размер подходящ за всички - 100 мм х 5 мм х 0,5 мм (100 мм, широчина 5 мм и 0,5 мм дебелина). ✔️ Пластмасова тел за моста на носа - тя може лесно да се огъват по размера на моста на носа, за да се получи оптимален комфорт и поддържане на съществуващата форма, без външно въздействие. ✔️ Се използва Широко -приложете тези ивици, за носа, за самостоятелно приготвяне на лицето, занаяти, преплитане от тел, производство на бижута от мъниста или градинарство.Име на продукта : Пластмасови ленти за презрамки, Лента за моста на носа, Тел за закрепване скоба за носа, за облекло diy, скоба за носа, за лице, ръчно изработени "Направи си сам" Технически спецификации : Материал : PE + метална жица вътре в Размер : 100 мм х 5 мм х 0,5 мм Тегло : 0,7 g /бр Цвят : бял Функции : -Абсолютно нов - 100% сигурен, здрав -Сгъната по ваш вкус - Супер лесен за оптимален комфорт, Помещение включва : - 100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 бр. x лента за моста на носа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини