• New
Шаблон на модела Купа Уютно, Модел Купа Уютно 3 Размера, Определени шаблони Купа Уютно За рязане, Акрил Модел за шиене Купа Обнимашки за кухненско творчество Направ?

Шаблон на модела Купа Уютно, Модел Купа Уютно 3 Размера, Определени шаблони Купа Уютно За рязане, Акрил Модел за шиене Купа

Оценка на продукта:
BGN 3.99

Сума
В магазина

【УЮТЕН МОДЕЛ на КУПАТА】 е Изработен от акрил, който е лесно да се повреди и заржаветь в сравнение с други материалиНе е лесно да се съборят или да се деформира, деликатен парче, добре полирана, гладка, без чеп, случайно няма да навреди на ръцете. 【ЗА НАЧИНАЕЩИ】 Прости геометрични фигури, вплетени в страхотна кошница за съхранение!Уверени в себе си начинаещите могат лесно да го направите!Дори ако не сте много добри в шиене, вие все още можете да направите тези красиви саксии за цветя. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Само няколко тъкани могат да създават уют.Просто сгънете тъканта четири пъти и завъртете около шаблон за изрязване.Това не става по-лесно от това!. 【ВОДОРАЗТВОРИМ МАРКЕР】Той се използва за бродерия на кръстат бод, вземане на дрехи, обувки и за други цели маркировка.Използвайте тази писалката, за да рисувате разработен модел на повърхността на материала, а след това можете да го нарежете, в съответствие с нарисувана линия. 【Че получавате】 Вие ще получите 3 бр. x шаблон bowl cozy с различна големина (6 инча, 8 см, 10 см) и 4 бр. x водоразтворим маркер различен цвят (червен, син, зелен, жълт). 【УЮТЕН МОДЕЛ на КУПАТА】 е Изработен от акрил, който е лесно да се повреди и заржаветь в сравнение с други материали.Не е лесно да се съборят или да се деформира, деликатен парче, добре полирана, гладка, без чеп, случайно няма да навреди на ръцете. 【ЗА НАЧИНАЕЩИ】 Прости геометрични фигури, вплетени в страхотна кошница за съхранение!Уверени в себе си начинаещите могат лесно да го направите!Дори ако не сте много добри в шиене, вие все още можете да направите тези красиви саксии за цветя. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Само няколко тъкани могат да създават уют.Просто сгънете тъканта четири пъти и завъртете около шаблон за изрязване.Това не става по-лесно от това!. 【ВОДОРАЗТВОРИМ МАРКЕР】Той се използва за бродерия на кръстат бод, вземане на дрехи, обувки и за други цели маркировка.Използвайте тази писалката, за да рисувате разработен модел на повърхността на материала, а след това можете да го нарежете, в съответствие с нарисувана линия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини