• New
NOLITOY 24 Бр. Пенопластовый Конус, Мини-Макарони, Играчка за торта, Пластмасови играчки, Коледна Елха от Стиропор, Детски Арт Конус, Форми от Стиропор, Развитие на играч?

NOLITOY 24 Бр. Пенопластовый Конус, Мини-Макарони, Играчка за торта, Пластмасови играчки, Коледна Елха от Стиропор, Детски

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Топперы за сладкиши : може да се постави на много места у дома, като спалня, кухня, вестибюл и холИзползвайте го, за да работи със собствените си ръце у дома, в офиса или училището, заедно с тези необходими аксесоари за бродерия.Декор за деца : Достатъчно на брой, за да отговарят на вашите изисквания.Можете също така да ги споделите със семейството си, приятели и служители.За децата : опростен дизайн от конусовидна пяна, подходящ за изграждане на собствена уникална декорация, практичен и лесен за употреба. коледни топки от стиропор.Декоративно-приложното изкуство за деца : Тези пенопласты във формата на конус, направени със собствените си ръце, са безопасни и гладки, което ви осигурява отлична производителност.Малко украса : идеалният аксесоар за diy, пяна във формата на конус е идеален за вас и вашия детска поделочного на проекта.Топперы за сладкиши : може да се постави на много места у дома, като спалня, кухня, вестибюл и хол.Използвайте го, за да работи със собствените си ръце у дома, в офиса или училището, заедно с тези необходими аксесоари за бродерия.Декор за деца : Достатъчно на брой, за да отговарят на вашите изисквания.Можете също така да ги споделите със семейството си, приятели и служители.За децата : опростен дизайн от конусовидна пяна, подходящ за изграждане на собствена уникална декорация, практичен и лесен за употреба. коледни топки от стиропор.Декоративно-приложното изкуство за деца : Тези пенопласты във формата на конус, направени със собствените си ръце, са безопасни и гладки, което ви осигурява отлична производителност.Малко украса : идеалният аксесоар за diy, пяна във формата на конус е идеален за вас и вашия детска поделочного на проекта.Списък на пакетите 24 x пяна във формата на конус Характеристики -Цвят : бял Материал за коледно -Размер : около 25,00 X9,50 X9,50 см. / 9,82 X3,73 X3 полистирен форми за дърво. -Материал : Полистирен конусни занаяти -Страхотни аксесоари за цветя композиции, детски проекти или материали за производство на елхи, развитие на играчка от стиропор. -Можете да използвате боя за нанасяне на графити на нашите конусовидна пенопласты и да прекарват време с родителите и децата с децата си. коледно дърво, пенопластовый конус, коледни форми, полистирен подутини, полистирен форми конусни занаяти, полистирен конусни коледни елхи, цветя полистирен форма, коледно дърво, конус, коледни полистирен топки, шишарки, пенопластовый конус.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини